Davetsiz Çapkınlar

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Cinsel içerikli, romantik-komediler dönemini başlatan film de diyebiliriz...
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
arkadaslar film bastan sona sikilmadan izliyeceginiz eglencenin tadini cikarabileceginiz surukleyici bir film komedi romantik komedi severler kesinlikle kacirmasin tavsiye ederim
dolunay1903
dolunay1903

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle son zamanlarda izlediğim en komik filmdi..Oldukça eğlenceli ve romantik olmuş..Gülmek iyi vakit geçirmek kafanızı boşaltmak istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim:)
iremma-gs
iremma-gs

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Ya cidden eğlenceli , romantik , şirin bi film gidin kafanız dağılsın biraz gülün rahatlayın şahsen ben öyle yaptım:)))
a-tangulu
a-tangulu

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlerken çok eğlendim ve çok güldüm kesinlikle iyi vakit geçirmek için izleyin ayrıca filmin daha fazla puanı hakettiğini düşünüyorum
Creyk-van
Creyk-van

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filim daha yeni izledim bu filmi ama geçekten çok güzel izlenmesi gerek bir filim
poiii
poiii

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
güzel vakit geçirmek için ideal bir film. gerçekten de çok eğlenceli ve komik. mutlaka izleyin derim ben.
abetis
abetis

7 Ekim 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle mukemmel bir komedi, vince vaughn mukemmel oynamış. Chazz karakteri ise filmin 2. yarısına damgasını vuruyor. kesinlikle izlenmeli...
roland
roland

23 Ekim 2005 tarihinde eklendi
yorum yapan arkadaslar gene filmin hakkını yemişler son zamanlarda yapılan en iyi romantik komedi müthiş diyaloglar farklı bir konu müthiş oyunculuklar ama en önemlisi vince vaughnun insanı yerlere yatıran müthiş oyunu kesinlikle tawsiye edilir
farukbasgun
farukbasgun

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok iyi başladı güzel devam etti espriler falan çok iyiydi ancak sonunda nutku tutuldu daha iyi bir finalle 10 üzerinden 9 alabilirdi şimdi 7.8 veriyorum :)
kanklar
kanklar

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika br film buda mtlaka izlynn çok gldüm :))
momoli53
momoli53

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
guzel bir komedi. izlemeyenlere tavsiye edilir.
karizma-6187
karizma-6187

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
baştan aşağı süper bir film filmin hiçbir dakikasında sıkılmıyorsunuz kesinlikle harika 10/10
elifozparlak
elifozparlak

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aslında sıradan bi konusu var ama oyuncular bence çok başarılı bi iş çıkarmışlar. bence gayet komik ve eğlenceli bi film
sekhersey
sekhersey

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken 4/4 lük bir film. 1 ay içinde birçok sefer izlemişimdir ve hala da izliyorum, gülmek, eğlenmek, kahkahalar atmak için. Mutlaka tavsiyemdir. 10 üzerinden 10, kesinlikle..