arkadaslar film bastan sona sikilmadan izliyeceginiz eglencenin tadini cikarabileceginiz surukleyici bir film komedi romantik komedi severler kesinlikle kacirmasin tavsiye ederim
kesinlikle son zamanlarda izlediğim en komik filmdi..Oldukça eğlenceli ve romantik olmuş..Gülmek iyi vakit geçirmek kafanızı boşaltmak istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim:)
yorum yapan arkadaslar gene filmin hakkını yemişler son zamanlarda yapılan en iyi romantik komedi müthiş diyaloglar farklı bir konu müthiş oyunculuklar ama en önemlisi vince vaughnun insanı yerlere yatıran müthiş oyunu kesinlikle tawsiye edilir
film çok iyi başladı güzel devam etti espriler falan çok iyiydi ancak sonunda nutku tutuldu daha iyi bir finalle 10 üzerinden 9 alabilirdi şimdi 7.8 veriyorum :)
film çok güzel ama sadece en iyi komedi filmlerinin bulunduğu bir listenin olması gerekir. Örnek verecek olursak eniyikomedifilmleri.net sitesinde sadece en iyi komedi filmleri ve en komik filmleri bir arada bulabilirsiniz.