Ortalama puan
4,0
464 Puanlama
Davetsiz Çapkınlar hakkında görüşlerin ?
2,0
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
vasatı aşamayan alelade bir film 4/10
2,5
18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
..."Shanghai Knights"da Jackie Chan- Owen Wilson ikilisinden yeterince iyi yararlanmasini bilen yonetmen David Dobkin, ayni proseduru burada da Vince Vaughn- Owen Wilson uzerinde uygulamak istemis ama inisli cikisli bir grafik sergileyen senaryo buna engel olmus. Aslinda komediye cok musait bir hikayeye sahip olan film, yeterince vurucu olamayan diyaloglari sayesinde gume gidiyor ve oyuncularinin hatrina katlanabileceginiz bir filme donusuyor. Itiraf etmek gerekir ki kadroda bir sorun yok, ancak esas komediye musait yerler fazlaca kisa tutulunca yeterli verimlilik saglanamamis (ornegin Vaughn'un kiz arkadasiyla telefonda seks'i hikayede kendine yer bulsa daha komik bir hale gelebilirdi, ayrica o "bildircin avi sekansi" neden o kadar kisa???). Sonucta "izle-keyif al-cabuk unut" cinsinden bir komedi "Wedding Crashers", hedefine ulasamasa da bir yerden seyircisini cezbedecek turden bir yapim. Ayrica kisisel olarak sunu soylemeliyim ki, "dunyanin en itici ve komik olamayan komedyeni" Will Ferrell'a daha ne kadar katlanabilecegime dair en ufak bir fikrim yok, "Bewitched" faciasinin ardindan burda da beni yalniz birakmadi sagolsun...(5/10)
2,5
23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten harika.komediyi ve duygusallığı beraber sunan bi film.tavsiye ederim
2,5
12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Rachel’a aşık olabilirsiniz bu filmde :)
2,5
4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
klasik bir Owen Wilson filmi..bekleneni weriyo, eğlenceli wakit geçirtiyo ama yani way efendim mutlaka izleyin, hayatımın en iyi komedi filmi diyemiycam tabii..he derseniz ki ben eğlenceli wakit geçirmek, biraz kafa dağıtmak istiyorum, o zaman tabii ki tam size göre diyebilirim :)
2,5
9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
komedi filmleri kalabalık halde izlenirse daha çok eğlenilir düşüncesiyle aldık bu filmi.filmin sonlarına doğru ortama bi baktım bende dahil filmi izleyen ve gülen kimse yok.millet kendi arasında geyiğe dalmış ve bende uyumamaya çalışıyorum.açıkçası filme konsantre olamadım.belki bi daha izlemem gerekir çünkü beğenilmiş bi film bu.terslik bende olmalı.
2,5
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
super kesin alın izleyin acaip zevk alacaksınız 109
Daha Fazlasını Göster