alone-dark7
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Boş vakitlerinde kaliteli bir komedi filmi izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan bir filmm kaçırmayın derim. ama ilk başları biraz sıradan ama olsun.
arkadaslar film bastan sona sikilmadan izliyeceginiz eglencenin tadini cikarabileceginiz surukleyici bir film komedi romantik komedi severler kesinlikle kacirmasin tavsiye ederim
Kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken 4/4 lük bir film. 1 ay içinde birçok sefer izlemişimdir ve hala da izliyorum, gülmek, eğlenmek, kahkahalar atmak için. Mutlaka tavsiyemdir. 10 üzerinden 10, kesinlikle..
Filmin başında zaten eğlence giriyor devreye ve filmin büyük bir zevkinde gülme keyfini yaşıyoruz sonu biraz drama kaçmaya çalışmış ve klasik komedi filmi gibi olmuşsada kesinlikle izlenmeli diyorum 9/10 ;)
film çok iyi başladı güzel devam etti espriler falan çok iyiydi ancak sonunda nutku tutuldu daha iyi bir finalle 10 üzerinden 9 alabilirdi şimdi 7.8 veriyorum :)
cok tatlı cok sevimli bir komedi filmi gercekten owen wilson ve vince cok iyi oynamıslar bir an olsun sıkılmıyosunuz insanın süslenip dügünlere gidesi geliyo valla =)