Tirrek O
8 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Size yemin ederim hayatımda izlediğim sonu en saçma biten film.2 saatimi böyle saçma bir filme harcadıgım icin kendimi gerçekten ahmak gibi hissediyorum.
film çok güzel ama sadece en iyi komedi filmlerinin bulunduğu bir listenin olması gerekir. Örnek verecek olursak eniyikomedifilmleri.net sitesinde sadece en iyi komedi filmleri ve en komik filmleri bir arada bulabilirsiniz.
Yapm tarihi Davetsiz apknlar (2005) filminden nce olan ve en az Davetsiz apknlar kadar cinsel ierikli olan bir sr film vardr heralde : Ak Her Yerde (2003) Amerikan Pastas: Dn (2003) Yeni Evli Just Married (2003) Patronun Kz (2003) Bunlar sadece benim u anda aklma gelenler her neyse... filme gelince ben izlerken elendim akas izlemeye deer bir rom-kom . . .
Şimdiye kadar izlediğim romantik komedilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Ama ilginçtir izlediklerimin hepsi de hoşuma gitmiştir (seçici olduğum için değil,sadece tesadüf).Ancak Wedding Crashers da değişik bir sıcaklık bulduğumu söyleyebilirim.Uzun süresine rağmen bir an bile sıkılmadan kendine öylesine bağladı ki hiç bitmesin istedim.Oyunculuklar,yönetmenlik hepsi üst seviyede.Çok ilginç bir deneyim oldu benim için.
genelde sevmiyorum komedi filmlerini. bu da pek iyi değildi gereksiz bir cinsellik komedisi yapmaya çalışmışlar yani tam 18 yaş için ne yetişkin işi ne çocuk işi.
süper komik vb. yorumları görüp beklentim yüksek mi oldu bilmiyorum ama idare eden bir film,kahkahalara boğulmadım,gülümsedim sadece...fena değil BENce..