Da Vinci Şifresi
    Da Vinci Şifresi hakkında görüşlerin ?

mehtap6
    mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film çok uzun ama gerçekten tam şifre gibi gizemli gidiyor.bazen sıkılabiliyorsunuz ama bu filmin bazı yerlerinde sadece anlamaya odaklandığınız için oluyor.güzel izlenmeli..
    teoberk3131
    teoberk3131

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Kitaptan uyarlanan filmler genelde okuyanlar tarafından beğenilmez.Çünkü 3 saat bunun için yeterli bi süre değildir.Fakat bu filmde yine elden gelen her şey yapılmış.Bence güzel.
    gizembasbuga
    gizembasbuga

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filmi çok beğendim ve etkilendim..ama son kısmında birşey vardı açıkçası kaldım devamı gelecekmiş gibi bilemiyorum aradan zaman geçti tam uygun kelimeyi bulamıyorum..
    mutlaka izleyin..
    anilokalan
    anilokalan

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    tşk elinize sağlık güzel olmuş
    mxblitz
    mxblitz

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    kitabi gerçekten harikaydi..ama filmini o kadar başarili bulmadim, kitaptaki beklentiden olsa gerek.ve bu filmi gerilim diye izlemek saçma olurönce kitabin okunmasi konunun daha iyi kavranmasi açisindan daha iyi olur diye dusunuyorum..8/10
    endless-myth
    endless-myth

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    kitabını da okudum filmini de seyrettim çok güzel bir film olmuş tom hanks robert langdon'u çok iyi oynuyor.
    c-g-d-m-94
    c-g-d-m-94

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi ama ben hiç gerilmedim
    cemre-365
    cemre-365

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bekledğmi bulamdım..ama yinede gzl bir film
    fanatik87
    fanatik87

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kitabını büyük bi heyecanla okudum.filmi de fena değildi.filmde İan Mc Callen ı sir liegh teabing rolünde görünce baya bi şaşırdım.bir de Jean Reno var tabii
    sidriel
    sidriel

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Kitabı elimden düşürmeden bir çırpıda okumama rağmen filmde aynı tadı bulamadım.
    volkanick
    volkanick

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    güzel.mutlaka izleyin
    figen-pak
    figen-pak

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    senaryosunun ii olmasından öte bi güzelliğini göremediğim bi film.. "katil kim?" fenomeninin cevabını aramaktan baska bişi yapamıosunuz, neden çünkü kitapta anlatılan o kdr ayrıntıyı filme aktaramamışlar -sıkışmış bi film yani- ve filmin belirli bi süre içinde bitmesi gereğinden ötürü de "aaa demek böyleymiş"leri elleriyle vermişler..
    kitabını okumadan izlenmemeli, izlenirse iki kere izlenmeli..
    bu filmin kitabını ve yazarın diger kitaplarını sevdiğim için 7
    jhnnydpp
    jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    da vinci şifresi bnm sabırsızlıkla beklediğim bi filmdi ama herkesin de dilinden düşürmediği gibi kitaptaki tadı gerçektende vermedi bn bu filmden çok şey bekliodum ondan biraz düş kırıklığına uğradım heralde ama yine de izlenmesi gereken bi film her şeye rağmen iyiydi.en azından Ian Mckellen oynuyo bunun içn bile izlenir:)
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok büyük şöhrete sahip olan bir kitaptan,haliyle çok büyük beklentilerle beklenen bi uyarlama...ancak benim fikrim yine aynı,sadece şöhretine falan bakarak bi filmden çok şey beklemeyeceksin arkadaş,yoksa sonu büyük ihtimal hayal kırıklığı olur:) filmi etkilnememiş ve masum gözlerle izlediğimizde gerçekten de kaliteli bi yapım olduğunuz görüyoruz,konunun ve senaryonun biraz karmaşık olması,gizem,ve film boyu kaybolmayan yüksek tempo.beğenmeyenlerin beklentileri yüzünden bu kararı verdiklerini düşünüyorum ve 10/9 veriyorum.
    topak1983
    topak1983

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    fılmı okadr etkıleyıcı bulmadım açıkcası sıkıldım ya