Da Vinci Şifresi
    Da Vinci Şifresi hakkında görüşlerin ?

zafer-cesur
    zafer-cesur

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmi de kitabı gibi mükemmel olmuş. Ayrıca en sevdiğim oyuncu Tom Hanksi görmek ayrı bi zevk yaşattı bana. 10/10
    byyubi
    byyubi

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    cok güzel bi flim olmus tebrik ederim yapanları
    juve-baby
    juve-baby

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    kitabı okumuş biri olarak,filmi beğenmicem diye şartlanmıştım ama aksine çok beğendim, cidden güzel iş çıkarmışlar..***..
    gs-cakar
    gs-cakar

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Film gerçekten iyikitabı okumadım ama film gayet güzelinsallah melekler ve şeytanlar da bu kadar güzeldir
    sbnmszn
    sbnmszn

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    kitabı okuyalı yaklaşık 5 yıl oldu sanırım.. haliyle ilk okuduğum günkü gibi hatırlamıyorum. filmi henüz izledim. ve bu şekilde izleyince, yani kitapta şöyleydi bak burda böyle vs.. demeden izleyince gayet güzel bir film olmuş olduğunu gördüm açıkcası. bu kadar zaman eleştirilere çok dikkat etmeseymişim keşke..
    şimdi sırada angels&demons var;)
    orcesha
    orcesha

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kitabını okumasam belki daha farklı düşünürmüydüm bilemiyorum ama kitap çok daha uzun solukluydu.Filmi beni o kadar heyecanlandırmadı.
    busraevliya
    busraevliya

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    çok kötü bi filmdi hayal kırıklığına uğradım.izlemeseniz de olur yani.tom hanks hiç yakışmamış o role. aksiyon macera diyorlar hepsi boş. tamamen şişirme bi film..kitabını okuyun daha iyi..
    Bilge-Prens
    Bilge-Prens

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Güzel bir film isteyenlerin adresi Da Vinci Şifresi olmalı. Aksiyon yüklü ve bilmecelerle süslü bu filmin bu kadar beğenilmesinde kadrosunun da etkisi var tabii. İzlenmesi hatta koleksiyonda bulundurulması gereken bir film. İkinci kitap Melekler ve Şeytanların da çekildiğini duydum umarım bunun kadar iyi olur.
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Açıkçası filmi biraz çekinerek izledim çünkü aktarımından endişeliydim ama beklediğim kadar yanıltmadı beni.kitaptaki kadar tatminkar olmasa da filmi de başarılı buldum.kaliteli bir yapım olduğu ise tartışılmaz.izlemeye değdiğini düşünüyorum.
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bes para etmez bir fiLm... izLerken aman aLLahim bu kadar kotu bir fiLm oLamaz dedim! tom hanks kendini para icin harcamis bu fiLmde....
    sunshine-erda
    sunshine-erda

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Melekler ve Şeytanlar kitabından uyarlanacak olan film 15 Mayıs 2009 da..
    KogeoM
    KogeoM

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ayrıca robert langdon kitaba göre filmde çok saf kalmış, keza meraksız ve bilgisiz yansıtılmış..
    Seda Akay
    Seda Akay

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    melekler ve şeytanlardan sonra bunun kitabına baslayıp ilerleyememiştim.ama filmi seyretmek çok daha zevkliydi.hakika bir film ve insana çok şey katıyor..
    ferdiakbas
    ferdiakbas

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Vizyona girdiği zaman sinemada izlemiştim. kitabını okumadım ama film bence çok güzeldi...
    karaboncuk89
    karaboncuk89

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    melekler ve şeytanları çok daha eğlenceli bulmuştum ama bu kitapta fena değildi umarım o filmi buna kıyasla daha iyi değerlendirirler