Cennetin Krallığı
4,3

si-ar
si-ar

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hiç ama hiç begenmedim ne yönetmeni ne oyuncu seçimini hiçbirşeyi.orlando cok sırıtmıs rolunde hala bana elf gibi geliyor :)cocuk gibi birsey böyle agır abi roleri hiç uymamıs ona bence basarısız film bunun tarzında bir sürü film var coguda bundan iyi
adolia
adolia

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Fakat yine de yapımcı, bir yapımcının objektif olabilme sınırına dayanmış.Takdir edilmeli. Fazlasını kimse bekleyemez.
gakkus
gakkus

7 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bu kadar yuksek puanı haketmıyor kahramanımız kullanamadıgı kılıcı 10 dk içinde cozuyor kuvvet kazanıyor en ıyı savascılara karsı gelıyor hıc bılmedıgı savas taktıklerını oylece ogrenıverıyor cok banal sırradan bır fılm muslumanlar fılmde 3. planda zaten bızım mıllete fılmde musluman var de yeter hıc te oldugu gıbı anlatılmamıs gereksız bır fılm
fatmazehra536
fatmazehra536

21 Haziran 2005 tarihinde eklendi
ben bu filme büyük beklentilerle gitmişim ama neyazıkki abartıldıı kadar yok,yani herşey pat die oluvermiş sonu da pek bi güzel bitivermiş,yaptıkları masrafa güzelim savaş sahnlerine değmediğini düşünüyorum ama orlandonun oyununa dicek bişeyim yok
sbudakoglu
sbudakoglu

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kimin haklı kimin haksız olduğu şu zamanda çok mu önemli?Bir taraftan aynı yerde aynı haksızlık sürerken bir taraftan da siz haklıydınız demek bu filmi izlemek için yeterli bir mazeret değil...Genel itibariyle klişe,kendini aşamamış fakat tarafsızlık bahanesiyle kendisini izletmeye çalışan bir film....
Yakup Baş
Yakup Baş

6 Ekim 2025 tarihinde eklendi
Müslümanların kazandığı büyük savaşı oldukça basit bir hale getirmişler tıpkı Fatih sultan mehmet'e yaptıkları gibi eğer senin için sorun teşkil etmiyorsa bu tür tarih savaş filmleri ve dizileri benim gibi seven kişilerin beğeneceği türden