Cennetin Krallığı
4,3

lucio76
lucio76

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
öncelikle masi1234 ya başka ilmi izledin sen,yada sırf yorum yazmak için birşey yazmışssın.gladyatörden sonra ridley scootun en ii tarihi-savaş filmi.ayrıca selahaddin eyyubi aşağlanmıyıp bence gayet bariz bir şekilde övülmüştür.cuma namazı sahneleri,ayrıca ölülerin müslümanlar tarafından gömülüpihaçlılar tarafından yakılması bile tarafsızlığın en büyük örneğidir.hem kurgu,hem senaryo hemde oyunculuk açısından bence orjinal bir film aldığı puanıda haketmiştir.ayrıca savaş ve tarihin ynında romantizm ve onur temaları en had safhadadır..burdaki yorumlarımıza bakarak film izleyen bir sürü insan olduğunu unutmayalım saygılar
el-asari
el-asari

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
10/10 puanım konuya tarafsız açıdan bakmaları her iki dine mensup insanların tutkularını hayallerini bu kadar güzel anlatabilen başka bir film yoktur tek kelimeyle mükemmel bir film
orbeck
orbeck

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tamamıyla harika bir film muhteşem tam istediğim gibi ama her zaman ki gibi amerika kendi reklamını yapmış hollywood unu kullanarak fakat adamlar yapıo abii kesinlikle taktik,görsellik ve konu olarak harika bir film
dystopia-2
dystopia-2

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
herseyiyle cok güzel bi film..
Metin Gungor
Metin Gungor

1 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Severek izledim bir film ama bazen öyle bir saçmalıyorlar ki öyle bir aptalca basit hatalar yapmışlar ki insan filmden kopuyor. Zengi ve Selahattin iki kişi koca orduya karşı durup yenmeye çalışıyorlar bu kadar a**** değil bu padişah ve Selahattin