Karanlık Su
    2,9
    Karanlık Su hakkında görüşlerin ?

lmystery
    lmystery

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ya bu bana biraz halkayı andırdı işte ölen kız yani hayalet olarak gezen anne arıyo suda boğuluyo falan filan iyice basitleşti herkes haa
    enes-zeren
    enes-zeren

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    fragmanını seyretdiğimde etkilenmiştim.ne zaman cıkar diye takip ettim.izledim ve beklediğime değdi diye düşünüyorum.
    filmin konusu korku değilde dram olarak değiştirseler ii olurdu.
    duygu-1993
    duygu-1993

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    son zamanlarda çıkan korku filmlerin nerdeyse aYnısı herkezin dediği gibi.-uzun saçlı hayalet kız-küçük kızın hayali arkadaşı-kocasız yaşayan bir kadın film bunlardan ibaret.ama yinede izlerken zamanınız boşa gitmiyor.
    endless-myth
    endless-myth

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    gerçektende bu film saklanbaça benziyor. Ceci'nin hayali arkadaşı olduğunu öğrenince böyle düşündüm. Biraz şaçma olmuş ama yinede güzel bi film...
    nylsue
    nylsue

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu film saklanbaça çok bnziyor sonu acıklı bir filmdi.
    Demirtas
    Demirtas

3 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Beklediğimi bulamadığım bir film Karanlık Su. Bir korku - gerilim için fazla durağan ve yavaş, bir dram içinse ürpertici sayılabilir. Ne olduğu tam olarak belli olmayan, anlatmak istediğini kanımca anlatamayan, sonu boşlukta kalan başarılı bulamadığım bir çalışma bence.
    iyomi
    iyomi

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    korku filmi değil ama iyi bir gerilim. zaten günümüz korku filmleriyle aynı konuya sahip. esrarengiz bir ev ve bir çocuk. tabi o filmlerden tek farkı sonunun böyle bitmesi. gerçekten bi annenin çocuğu için göze alabileceği en ileri safhayı görüoruz.
    gizemdoven
    gizemdoven

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    bncede insanı duygusal yönden çok etkiliyor aynı zamanda da karanlık suda kalite konuşuor piyasa o kadar uyduruk filmle doluki.............Ne kadar korku olmasada çok zewkliydi izlenmesi gerek bencede
    onurdolanbay
    onurdolanbay

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    halkanın yazarından demesi korku beklentisinide beraberinde getiriyor korku bekleyince tabii sonu hüsranla bitiyor.bence kötüydü.
    haylan-18
    haylan-18

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    insanı derinden etkileyen bir senaryosu var.anne kız arası ilişkiyi çok iyi bir biçimde aktarmışlar. .Bence iyi bir psikolojik gerilim filmi.Herkese tavsiye ediyorum.
    gskaltay
    gskaltay

11 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    süper bir film özellikle sonları çok etkileyici jennifer coloney süper bir oyunculuk çıkarmış psikolojik gerilim seviyorsanız kaçırmayın derim...
    rouille-2
    rouille-2

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    çok güzel bi psikolojik gerilim filmi.japon versiyonunu da izlemiştim ama bu jennifer connelly farkıyla bu daha güzel.muhakkak izleyinç...
    freecritic
    freecritic

17 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Filmin az önce dvdsini izledim ve filmi beğendim.Eski yorumlara baktım da, filme kötü diyenler bunu sadece korku filmi olmadığı için söylemişler.İnsanlar korkudan zıplamaya o kadar meraklı ki böyle bir filmin bile hakkını yiyebiliyorlar.Evet film,korku filmi değil ama bence oyunculuk iyi,sürükleyici ve bir hikayesi var.Bence bu yeterli.
    lemassacre
    lemassacre

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Bu filmin japon versiyonunu seyrettim...Dogrusu senaryoyu cok begenmeme ragmen ... oyunculugu ve basitligi hos bulmadim... Gorsel efekt hic yokdu.... hollwood versiyonu daha seyretmedim yakinda seyredecegim ozaman yeniden yorum yaparim
    llalena
    llalena

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    Filmin son 10 dakikasına kadar gayet sıkıcı ve aynı sahnelerin tekrarından ibaret. Filmi korku filmi olarak değil de dram olarak izlememe rağmen yine de hayal kırıklığına uğradım. Ama son 10 dakika ve final iyiydi, çok güzel ve değişik bir film olabilecekken ne yazık ki sınıfta kalmış. Olaylar çok yüzeysel bir biçimde geçiştirilmiş, hayalet kızın yaşadıkları tam açıklanmamış.
    Söylemeden geçemicem, J. Connely her zamanki gibi harika bir performans sergiliyordu..