haylan-18
21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ilk serisi güzeldi ama filmin mekanları hep karanlıkta geçiyordu.ikinci serisinde duyduğum kadarıyla gündüz çekimler varmış.bu bakımdan daha iyi olacağını düşünüyorum.bekleyip görcez bakalım.
filmin siyah ton üzerindeki renk ve görselliği güzeldi,filmin başından sonuna kadar kan,bu tarz filmlerde artık insanı şaşırtacak şeyler lazım yoksa aynı sıradanlıkta aynı senaryolar,fazla beğenmedim
vampir filmlerini sevnlerin kaçırmaması gereken süper bir film filmin son sahnesi bana biraz basit geldi ama olsun yinede süper bir film kesinlikle izleyin......................
bence güzel bi filmdi ilki kadar olmasada bayaa beyendigimi söyleyebilirim ayrıca kate'e bul ayrı bi hava vermiş yani hep cici kız yada aşık rollerinde izledigimiz kadın kahrman oluvermiş :) benim hoşuma gitti konuyuda ilginçleştirmişler gerçekten evrim fln yani :) yalnız filmde biraz fazla kan vardı yani markus önüne geleni ısırıyo fln :P ama yinede güzeldi tavsiye ederim vampirli rilmlerin en iisi bence :)
mükemmel sahneler,harika bir teknoloji,güzel bir kız,fefkalede güzel seneryo ama ne yazık ki film de duygu eşittir sıfır.bittiğinde dedim ki arkaşlar puan vermişler eyvallah ama bu film bu puanı hakketmiyo.bence hersey tenoloji ve para değil biraz da duygu lazım