korcane
30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
birincisi kadar basarılı ozellikle o gri tondakı sisli puslu cekımler superrr..yıne aksıyon hat safhada cok guzel mutlaka izleyin ama sınemada izleyın keyif alın..
filmde yanlış olan bir yer yok insanlar neden gerçek dışı olmuş gibi yorumlar yaparlar ki zaten ne vampirler var ne de kurt adamlar . kate harika oturmuş bu filme harika bir aksiyondu film sürekli hareketliyde bu da harika olmuş sonu biraz daha etkileyici olabilirdi ama bu sonda gayet iyi olmuş. herşey harika idi. mutlaka izleyin. konuyu iyi anlamak için ilk filmide izleyin
bence süper bir film !!! ilk film e göre tek eksiği:konunun çok hızlı geçmesi ve fazla action olması (bu kötü degildir ama filmi uzatsalar daha iyi olacakmış) birde ilk film daha iyiydi diyenlerede devam filmleri kendilerini geliştirmek zorundadırlar unutmayalım derim!!! NOT: beklentisini arayıp bulamayanlardan da merak ediyorum ne bekliyorlardı???
ilk filmi izleyip beğenmiştim ikincisini izlememek saçmalaık olurdu ama ne enteresanki filmi daha vizyona girmeden dvd de izledim bunu hala çözmüş değilim tam bir kate hastasıyım filmde de müklemmeldi zati
ilk filmdeki mantık hatalarından sonra çekilen bu ikinci filmde yine çok zorlama olmuş kate beckinsale in güzelliği ne sırtını dayayan zorlama bir film olmaktan öteye geçmiyor....