ilk underworld filmindeki amaç corvinus soyundan gelen insan michael ı bir meleze çevirmeydi çünkü melez tek ve çok güçlü olacaktı fakat 2. filmde michael ı ne bi iş başarırken görüyoruz ne de faydalı olabilecek bi olayda görüyoruz ancak 1 dakkayı geçmiyecek sahnelerde ancak dayak yiyor yada bir lycan pençesi ile 5 metre havaya uçuyor,melezin hakkını hiç verememişler arka plana almışlar, 3. filmde melezden büyük şeyler bekliorum
ilk filmde kisitli bir bütçeyle olmasina ragmen çok iyi bir basari yakalanmisti ve bu devam filmi daha yüksek bütçeyle daha çok görsel efektle çok daha muhtesem olmus ama yine de ilk filmde oldugu gibi bence filmi izlenmesini saglaya kate idi.
arkadaslar ben begendim filmi.gayet de guzel bi film!bi ara tansiyonu dusurmusler ama pek etkilemiyo izleyiciyi.perde arkasını izledim,cekimi zor bi film aslında,ustesinden gelmişler.bazı sahneleri ciddi ciddi insanın kanını donduruyor,aniden sunulması bu efektlerin budurumun kucuk bi sebebi.izleyin,gorun:))
bir romeo & juliet hikayesi.ama bu sefer vampir ler ve kurtadamlar ile...Underworld makyajlarıyla efektleriyle ve finale kadar sizi sürükleyen heyecanıyla inanılmaz dakikalar yaşatıyor. Kate Beckinsale & Scott Speedman ın performansları müthiş.Birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar.ilk filme göre aksiyon sahneleri daha ağırlıklı.sizi heyecanın doruklarına çıkarak.mutlaka izleyin
underworld....benim gözümde bir klasikti......veunderworld:evolation da artık öyle... izlediğim en iyi devam filmlerinden biri... izlenmesini tavsiye ederim....en iyi lycan ve vampir savaşı...
Zorlamışlar resmen 6/10 Fantastik bilim kurgu severim. Hayal ettirdiğin inşaa ettiğin o varolmayan dünyanın kurallarına uyacaksın. Bu filmde çok açık ve doldurulması gereken boşluk var
ben ilkine gitmemiştim ama bunu çok beğendim tam bir aksiyon filmi...tavsiye ederim..ilk ilgimi hiç çekmedi konusunu okuduğumda ama ben çok beğendim...biraz kanlar midemi bulandırdı o kadar...
underworld, karanlık atmosferi ve temposuyla türün meraklısından hatrı sayılır ilgi görmüştü. bu film de iyi bir devam filmi olmuş. kolay değil saçmalamadan o tempoyu öyle ayakta tutmak. içi boş olduğu konusunda da arkadaşlara kısmen de olsa katılıyorum, sanki ilk film bu açıdan daha sağlamdı.