film gerçekten devam niteliği taşıdığı için tansiyonu dozunda arttırmış bulunduğu için herkes tarafından sevildi. bende beğendim ve tavsiye ediyorum teknolojik olarakta güzel efektler var ses çok iyi filmde herkese tavsiyem orijinal dilde izlemeleri çünkü sizi daha rahat filmin içine sokuyor olması. fazla söze gerek yok gidin yada alın izleyin :) 10/7
korkunç ötesi bir film. birincisine eh diyodum, olabilir hadi hikaye fena değil falan diyordum ama... bu kadar puan verilmiş izliyim dedim ve kaybettiğim zamanlara yanarım şimdi.ama gene de aranızda hırlamalar, havlamalar, dünyayı kurtaran adam misali tek şamarda kafa koparmalar görmek isteyeniniz varsa buyursun izlesin. 1/10 (0 olmadığı için 1)not: biliyorum zaten çoğu Kate için izliyo ama bari kıza değil de filme not verin.
Son Die Hard filmini bu seriden daha önce izlemiş biri olarak Len Wiseman ın böyle bir film çekmesine çok şaşırdım açıkçası.Bu bölüm zaten sıradan olan birincisi kadar bile olamıyor.Böylelikle Wiseman ın Live Die Hard ın koltuğuna bu iki filmdeki başarısından değil ya tutarsa hesabı oturtulduğunu anladım.Senaryo yine kötü bu sefer ama yönetmenlik de çok dağınık.İzlemeden önce en azından eli yüzü düzgün,ortalamanın üstünde bir ikileme beklerken serinin beklentilerimin yakınından bile geçemediğini söylemeliyim.
underworld, karanlık atmosferi ve temposuyla türün meraklısından hatrı sayılır ilgi görmüştü. bu film de iyi bir devam filmi olmuş. kolay değil saçmalamadan o tempoyu öyle ayakta tutmak. içi boş olduğu konusunda da arkadaşlara kısmen de olsa katılıyorum, sanki ilk film bu açıdan daha sağlamdı.
birincisi kadar basarılı ozellikle o gri tondakı sisli puslu cekımler superrr..yıne aksıyon hat safhada cok guzel mutlaka izleyin ama sınemada izleyın keyif alın..
İlk izlediğimden beri devamını gelemsini beklediğim bir film underwood.ilk izlediğimd egerçekten çok zevk aldım.Şu ana kadar o kadar vampir kurtadam filmi çevrilmiştir ama aralarındaki düşmanlığı bu kadar iyi anlatan başka bir film yoktur herhalde:)görünüşe bakılırsa ABD’e gösterime girmiş bile.ah birde bir an nce girse Türkiye’ki sinemalarada izlesem.Fragmandan anladığım kadarı ilede gerçekten çok güzel bir film çıkmış.Hayal kırıklığı uğratmayacaklarını umuyorum.2.filmler her zaman ilkinden daha iyidir çünkü.(istisnalar olabilir tabi:))