yeryüzünde böyle fiziğe değilde yüreğe bakarak sewgili seçen erkeklerin oldugunu bilmek güzel tabi..ama bunun dışında genel olarak beğendim mi, çok değil..saçma buldugum yönleri fazla oldu..
ilk filmin çok daha iyi olduğu kesin ama bu da eğlenceliydi.bridget jones eğlenceli bir kadın aslında.ne yapsa izlenir.e bir de renee zellwegger brifget'a üyle bir ruh kator ki beğenmemek mümkün değil.
Film zorla çekilmiş gibi yahu. Yani sırf ikinci filmi çekmiş olmak için çekmişler. Biraz canlılık katar insan kesinlikle birinci bölümünü mumla aradığımı itiraf etmeliyim. Umarım 3.sünü çekmek gibi bir gaflete düşmezler. Birincisini tek geçiyorum.
biraz geç oldu ama yine de izledim filmi. ilk cd i koyduğum andan itibaren yüzümden gülümseme eksik olmadı. çok hoş bir film olmuş. gerçekten güzeldi kusurları varsa da aklıma gelmiyor demek ki onları bile unutturacak kadar iyiymiş. gülmek isteyenlere tavsiye edilir..
bridget jones.benim ingilizlere hayranlığımı başlatan ve sürdüren kadın.başroldeki zellweger,firth,grant üçlüsünün kimyası fazlasıyla tuttu.ama ilk film daha bi güzeldi.daha da önemlisi daniel'ın 2. filmde pek de önemli bir rolü yok.fakat kitapta geniş yer tutuyordu.ve daha iyiydi.ama olsun yine de başarılı bir devam filmi.zaten richard curtis'in elinden kötü bir senaryo çıktığı görülmüş mü?
çok güzel ve gerçektn izlenmeye değer ilkini izlememiştim ama ikincisinden büyük bir keyif alarak izledim.özellikle filmin sonunda rebeccanın bridget’e yaptığı teklif çok şaşırtıcıydı.
6/10 Kesinlikle kalbinizi acıtan bir şey yok filmde. İlk filmden daha iyi olmadığı kesin. Yine de sonundaki sürpriz beni bayağı güldürdü. Bir seyredin derim.
ilk filmi bir tawsiye üzerine izlemiştim.hayran kalmıştım.daha sonra kitabınında olduğunu öğrendim.hemen aldım we okudum bu seferde 2.sini merakla bekliyodum.geldiği zamanda ilk seansta gittim.bence çokkkkk güzelll:)))))))tam beklediğim gibi olmuş.zaten renee zellweger tam role uygun biri.acaba 3.sünüde yapamazlar mııııııııı:))))))))))))))
filmin başından sonuna doğru nerdeyse hepsini izledim ama sonunu seyredemedim ama yinede hoş eğlenceli bir film . birini seyretmedim ama o da güzeldir herhalde
Ya ben bu filmi çok beğendim.İnsan izlerken kendinden birşeyler buluo ve tekrar Mark Darcy'e aşık oluor.İki film kıyaslanırsa bu daha ağır basar çünkü bu filmde kişilerin gerçek duyguları daha belirgin.