hilalhosgor
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fena değildi.ama dikkatli izlenmesi gerekiyormuşki bazı şeyler gözden kaçmasın...ayrıca filmin başındaki kadının kızını tam düşmeden tutma sahnesi içinde helal olsun yani ben olsam yetişemezdim
Başlangıcı ve gelişimi böylesine güzel, bu denli farklı olan bir film nasıl olur da böyle sıradan bir sona layık görülür'Senarist bu sorunun cevabını verirken hayli terleyecektir diye düşünüyorum.
katastrof bi amerikan filmi, senaryosu çok basit bence herkesin yazabileceği bi senaryo kurgu karışıktı çok kopukluk oldu bu da sıkılmama neden oldu ayrıca çok karanlıktı filmin %65 inde siyah ekrana baktım , oyunculuklar fena değildi işte bol zamanınız varsa emek görmek için izlenebilir
Arkadaşlar sonunu beğenmeyenler olmuş...Ama filmin 2008 Eylül'de 2.si çıkacağı için (çekimlerine de o zaman başlanabilir bilemiyorum)..Filmi bence kesinlikle izlemelisiniz!!!Harika bir film olmuş.Oyunu gibi bu da bir harika..2.si harika olacak gibi..Bekliyoruz!
Ne saçma film!.. İlla oyunu oynamak mı gerekiyor, film güzel olsun diye... Bu arada, bu film adayının başında, kadının eli nasıl oldu kelepçelendi, biri nedenini açıklasın...
silent hill çok çok iyi bir film olmaktan dönmüş ne yazık ki. tek eksik inandırıcılıktı. filmde sürekli bir kopukluk vardı. oyunu oynayanlar açısından durumun daha farklı olduğun anlayabilirim onlar o araları iyi doldurmuşlardır ve oyundaki psikolojilerini filmede çok iyi adapte etmişlerdir. çünkü silent hill’de inanılmaz bir hayal gücü var. izlediğimde şaşırdım açıkcası. bunları düşünebilmek gerçekten müthiş, korkunç. Ve görsel bakımdan dehşet verici şeyler var filmde, yani film tam anlamıyla bir kabus havasında seyrediyor. 7/10
Ya ben filmden pek birşey anlamadım illa oyunlarını oynamamız mı gerekiyo filmi anlamak için. Görsel açıdan güzel diyebilirim ama bence biraz yapay bi senaryo olmuş. Mesela filmdeki Rose, kadın o kadar soğuk kanlı ki bir sürü doğa üstü şeyle karşılaşıyo ve gösterdiği tepkiler çok basit "insan biraz korkar ya" keşke sinemada seyretseydim en azından efektlerden etkilenirdim.
denenip de tutmuş bir konu (oyunu ile) hayran bırakacak bir film. garezdeki ce eee tarzı korkutmalar yerine insani bakış açısı var... çok da duygusal bir film sadece finalini zayıf bulduğum için 9/10
yeter yeter. artık sıkıldık bu konulardan, herşey neredeyse herşey klişe. adeta bir komedi filmiydi neden böyle film yaparlar anlamam. arkadaşlar size tek tavsiyem bu filmi gördüğünüz yerde kaçmanız. halka filminde bir kez tuttu diye tüm filmlerde küçük kız oynatmanın bir mantığı yok. ayrıca içinden lav püskürten o yaratığa gülmekten öldük. ışıkla çalışan canavarlar, dilini sallaya sallaya gezen bacağı kafasına yapışmış sürüngen. nedir ne anlam ifade ediyor. korkunç gerçekten bir sinema ayıbı, bu filmi bir cadı gibi yakmalıyız :(
bu filmi beğenmeyenleri anlayamıyorum.çok harika bir filmolmuş ama 2 film şeklinde bölselerdi filmi daha iyi olurdu.tek filme bu kadar olay sıkışması kötü olmuş
silent hill sadece korkmak için değil arkadaşlar siz film den anlamıyorsunuz. oyunu nede film i tam olarak korkuyu ifade etmiyor anlatmak istediğini o oyunu ve mantığı bilenler anlamıştır. Ben defalarca izledim harika bir yapım sony i tebrik ediyorum film i izlemedim adeta yaşadım. Son olarak filmdeki anneye kızanlarıda anlamıyorum kadın kızını çok seviyor oraya giderek o korkunun nedenini bulmak istiyor ama böyle olabileceğini bilemiyor herneyse bilen biliyor
Mükemmel bir film. Korku filmi adına da kalitlei oyun filmleri adına da. resident Evil filmlerinde yaşadığım hayal kırıklığını bu filmde yaşamadım. Ayrıca ikincisinin geldiğine dair de söylentiler var. İzlemediyseniz ömrünüzün dörtte biri boşa gitmiş demektir.
enteresan bir fimdi dogrusu filmi anlamak icin cok caba sarfettim ama filmde bana gore cok kopuk yerler vardi korkmayi birakin biran once sonu gelsin dedim bir arkadas oyunla kiyaslamis tamamen katiliyorum oyun 10 numaraydi ama filmi icin ayni dusuncelerde degilim...izlemeyenler fazla bisey kaybetmez oyununu oynayin daha cok zevk alirsiniz ve daha fazla gerilme imkaniniz olur...