Serinin 1-2-3 ve 4. oyunlarını oynamış biri olarak beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Oyunda hissettiğim duyguları filmde alamadım, ama ne de olsa bu işin sinema tarafı. Oyun kurgusu ile sinema arasındaki bağlantıyı sağlamak zor. Çok etkilenmedim ama, kötü bir film değil. Oyunu oynamayanlara yabancı gelebilecek bir tarz.
oyununu oynamadım ama merak ettim fırsatını bulursam bulup oynucam ancak filme gelicek olursak bişey anlamadım bunun nedeni oyununu bilmemem sanırım yinede bazı sahneler beni çok rahatsız etti bilmiyorum farkettiniz mi ama küçük kızı yakma sahnesi vardı o sahneden dolayı içim karardı kısacası beğenmedim ama oyunu mutlaka bulucam...
bence bu oyunun güzel bir şekilde filmi yapılmış film hiç durmadan macera yani çok akıcı bir şekilde işliyor,filmin sonundaki sahne filmin devam edeceği yönünde düşünce bırakıyor,bence güzel film mutlaka izleyin
Son zamanlarda izlediğim en muhteşem mantığa sahip filmdi.O kadar hoşuma gittiki 3. ve 4. oyununu oynadım oyunuda çok harika ortamlar çok çılgınca ver ürkütücü herkese filmini ve oyununu tavsiye ediyorum.
Filmin oyununu oynamayan kesimin hiçbirşey anlamayacağı ve bu yüzden sağlıklı yorum yapamayacağı kanısındayım ;) Tüm oyunlarını oynamış biri olarak süper bir filmdi diyebilirm. Kesinlikle izlenmeli bu zamanda böyle senaryo hangi filmde görülmüşki. Korku öğeleri ve yaratık dizaynı oyundaki gibi olduğu için oyunu bilmiyen kesime kötü gelebilir. Ayrıca filmdeki Altarnate dünyaya geçiş sahneleri mükemmele olmuştu 10/8 aldı benden ;)
ünlü bilgisaar oyunundan alınma bu flim değişik konuyu ele alması ve farklı bi mekanın konu edilmesi ile bambaşka bir flime dönüşüyor korku ile gerilim arasında kalınıcak bir flim sonunda bir çok soru işaretlerini arkasında bırakıyor devam flimi de çekileceği çıkan haberler arasında 10/9
Filmin bu kadar yüksek puan alması bence şaşırtıcı. Çok karmaşık bir filmdi, film bittiğinde birçok cevaplanamayan soruyla başbaşa kaldım. Bazı sahneler çok güzeldi ama bazıları da çok saçmaydı.. Ortalama bir gerilim..
Ben hakikaten filmi hiç beğenmedim.Ama filmin güzel yönlerinden bahsetmesem de ayıp olur.Efektleri mükemmel yapmışlar diğerlerinden ayrı bir yapısı var...Beğenmeme sebebim konu çok boş tamam bir konu var ama biraz doldursalarmış içini konunun daha iyi olacakmış.
Tek kelimeyle mükemmel bi film,japonların adamakıllı yaptığı tek film bence.. Umarım tıpkı bu film gibi Prince Of Persia"nın da filme uyarlaması olur...
Silent hill oyunu bambaşka bir alem. Oyunu oynamadan filmi izleyenler eminim ki filmi garip, karmaşık, anlaşılmaz karşılayacaklardır. Oynayanların beğenmemesi zor. Şuna da eminim ki filmin devamı gelecek. Konu briaz askıda kaldı gibi.NOT: Filmin konusu PSP için özel çıkarılan Silent Hill Origins ile aynı. Merak edenler oynayabilir..