Sessiz Tepe
    3,8
    Sessiz Tepe hakkında görüşlerin ?

medjai78
    medjai78

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Oyunu oynamayanlar abartıldı diye yorum yazıyor.

Seriyi oynayanlar ise taktir ediyor. Çünkü detaylar ve birkaç oyunun birleşimi çok iyi anlatılmış.

Oyunları oynayın, ondan sonra izleyin. Yoksa sıradan korku filmini geçmez sizin için.

7/10
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    açıkcası büyük umutlarla izlemişdim vakat benim için vasatı geçemedi biraz fazla abartıldığını düşünüyorum 10/6
    golgemc
    golgemc

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    video oyunlarından hoşalnmasamda
    Resident evil ve silent hill oyunları benim için çok hassas bir yerdedir.
    Silent hill filmindede resident evildaki gibi hayal kırıklıgına uğricağımı sanıyorum ama yönetmen beni yanılttı...
    Silent Hill oyununu oynayanlar filme bayılacak....
    baharat-92
    baharat-92

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    beğenmedim diyenler bnce korku/gerilim türü filmelerden hiç bişiy anlamıolar 5.sınıfta başladım korku filmleri izlemeye ve Silent Hill gerçekten de konu görüntü ve biçok şey bakımından süper bi filmdir izlemeyenlere tavsiye ederim
    handekartal44
    handekartal44

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bu kadar saçma sapan uyduruk bi korku filmine bukadar iyi yorumlar nasıl yazılmış anlamış değilim.Filmi izlerken bırakın korkmayı,heyecanlanmadım bile.Gereksiz yere filmi uzatmışlarda uzatmışlar.Kesinlikle tavsiye etmiyorum...
    musti-7-7
    musti-7-7

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi beğenmeyeni adamdan saymam bn
    süper ötesi bi korku film izledikçe yerimden zıpladığım tek film süper 10/10
    puduhepa87
    puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Büyük bir hevesle izlemeye başladığım ama beğenmediğim filmler arasına girdi bu filmde korkunun yanından geçmiyor ayrıca gerdiği filanda yok.Canınızın çok sıkıldığı boş bir gününüzde zamanı öldürmek için izlenebilir.
    serhatisci61
    serhatisci61

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    en çok beğendiğim korku filmlerinden biri olabilecekken final kısmındaki saçmalıkla gözümden düşen bir film..özellikle akşam kaaranlığının yaklaştığını belli eden olay çok hoşuma gitmişti.. neden sonunu böle yaptılar ya kızdım walla ): çok iyi gidiyordu oysaki bu son çoook yetersiz kalmış filme..
    higurashi
    higurashi

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Filmin çekimlerinden,efektlerine,müziklerinden,senaryosu ve oyunculuklarına tam tamına mükemmel bir film.Silent Hill dörtlemesinden sadece ilkini oynamıştım.Ama,yine de beğendim.Demek istediğim,bu oyunu bilmeyenler bile filmden zevk alabilir.Film yapımcılarının bir yorumunda oyunun daha çok dördüncüsünden alıntı yapıldığını okumuştum.Ama,filmin başları kesinlikle oyunun ilkine göre.Filmin sonunda her şey ortaya çıkıyor ve şaşırtıyor.Tam bir görsel şölen!
    tutkunum41
    tutkunum41

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    cok özel ve güzel bir korku filmi etkiliyor gercekten...süper...
    alone-dark7
    alone-dark7

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Daha öncede dediğim gibi Filmin oyununu oynamamış Arkadaşlara biraz acayip gele bilir konu ve yaratıklar.

Cevaplanmamış sorularda filmde çok oyunun tum serisini oynayanlar cevapları biliyordur bundan dolayı senaryoyu iyi kavramışlardır.

Oyunu oynamayan kesim filmde hiç birşey bulamayacak anlamına gelmesin bu film kurgu olarak çok sağlam.

İzlenmeye değer bir film ki izledinizde eminimki şunun oyununa bir bakim diceksinizdir.
    Gorsel efek olarak bir iki yerde cuvallasada genel olarak iyi çekilmiş ama herşeyden önce Silent Hil dunyasına giriş için çok sağlam kurgulanmış.

İzlemenizi Kesinlikle Tafsiye ederim.
    filmdenanlar
    filmdenanlar

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    silent hill in bütün oyunlarını bitirmiş yıllarca takip etmiş biri olarak tam manasıyla oyundaki tat verilememiş olsada gerçekten güzel izleyiciyi içerisine çeken bir film.
    özellikle o sisli atmosfer,çalan siren sesi ve bu sesle yaşanılan ortamın karanlığa bürünmesi,değişik yaratıklar(piramit kafalar,böcekler...)ve herşeyden öte kendinizi sanki silent hill de gibi hissetmenizi sağlayan başarılı film.
    umarım 2. bir çekilir vede oyuna tamamen bağlı kalınır.silent hill bir yaşam felsefesidir.bu mistik dünyaya giriş için filmi mutlaka izleyin.
    baronmorte
    baronmorte

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    o karanlık atmosferi , Sllent Hilli bana bir süreliğine de olsa kocaman bir beyazperde de yansıtan bu filme nasıl kötü diyebilirim ki...
    ugr03
    ugr03

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    film çok güzel müthiş ötesi bir film
    r0ckn-r0ll
    r0ckn-r0ll

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir gerilim filmi
    atmosfer,mekanlar ve kamera açıları süperdi
    yalnız kurgu daha güzel olabilirdi sanki ama yinede izlenebilirliği yüksek bir film tavsiye ederim kesinlikle!