Sessiz Tepe
3,8
Sessiz Tepe hakkında görüşlerin ?

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
basroLdeki hatunun hatrina izLedim ama begenmedim...
sasili
sasili

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
pek fazla beğenmedim açıkcası. oyunuda oynamış birisiyim oyun daha ürkütücüydü.
james-maria
james-maria

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
asLında oyunu biLenLer için tamamen bir hayaL kırıkLıqı bu fiLm...aLakasız senaryo.1 mi 2 mi 3 mü sacmaLamısLar..nese qi fiLmn 2.si qeLicek miş o yüzden içim rahat.fakat kac senedir bekliorm hala cekimlere baslanmamıs,ama eqer silent hill 2 oyununu konu olarak alıcaklarsa bi 5 sene daha beklerm yeterqi bize o silent hill duyqusunu yasatsınLar.
gokhankocgida
gokhankocgida

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bana ılk yarım saat cok sıkıntı verdı ..zaten fılmden kopmanıza yetıyor..asırı klıselerle dolu ama goruntu efektlerının guzel oldugunu soyleyebılırım..muzık yok.ortam hep kul ve karanlık..sankı dunya kıyametı gecırmıs gıbı.acıkcası cok sacma bır konuı.seytanın oglu fılmlerını anımsatıyor..konu bır bılg. oyunundan alınma ama korku vermıyor..ben begenmedım 5 verdım...
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
korku gerilim gizem tarzı seviyorsanız kesinlikle izleyin derim eşi benzeri olmayan bir filmbir kere girerseniz bir daha çıkamazsınız
er-u-han
er-u-han

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Silent Hill benim lise çağlarımı darmadağın eden inanılmaz ürkütücü bir bilgisayar oyunuydu...Gerçi hala oyundaki sahneler aklıma geldikçe biraz kasılırım...Oyunu oynadığım zamanlar içimden bunu film yapsalar nasıl olur diye düşünürdüm...Seneler sonra askerdeyken gazetede Silent Hill yakında sinemalarda afişini görünce çok heyecanlanmıştım...Öyle ki film sinemaya çıktığında ilk çarşı iznimde soluğu sinemada almıştım;sonuç gerçekten süperdi...Bilgisyar oyunları filme uyarlanırken genelde sıkıntılar yaşanır ancak Silent Hill bu yargıyı kesinlikle darmadağın ediyor.Filmdeki atmosfer ve sehneler sanki birebir oyunun aynısı tek fark oyunda baş kahraman erkekti filmde kadın...Filmde oyun kadar ürpertici olmuş ve yönetmen Gans belki de sinema kariyerinin en başarılı işine imza atmıştır...Bir Silent Hill fanı olarak Gansı ayakta alkışlıyorum...
dr-faustus
dr-faustus

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmin çekimleri ve atmosferi çok güzel, sesler ürkütücü, konusuda oldukça ilgi çekici son yıllarda yapılmış en başarılı korku filmlerinden. izlerken ciddi anlamda gerildim.
bysezer6
bysezer6

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlemeye değer bir film. 10/8
eye4u-2
eye4u-2

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Logging to on Cematary , harika yorumlar yazmışsın +1 :)
alba42
alba42

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin ortamı,havası,atmosferi gerçekten müthiş.Sizi içine çekiyor.İzlenesi bir yapım.
nskmourinho
nskmourinho

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
1000 tane film yapılsa o muhteşem oyunu atmosferi asla yansıtılamaz istediginiz yönetmeni cagırın olmaz
Chev
Chev

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Atmosfer çok iyi yansıtılmış..yönetmen iyi iş çıkarmış..Bence izlenmeli,sağlam bir uyarlama.
nazim-mutlu
nazim-mutlu

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
aslına bakarsanı kötü bi film deil ama çok abartılıda diil izlemekten şahsen sıkıldım 10/4
Murat Kutuk
Murat Kutuk

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyenleri,acımasızca eleştireceğim..kesinlikle,kurgu ve senaryo bakımından etkileyici bi yapıt.eksikleri yok değil tabi.lakin,bu filme berbat,kötü gibi yakıstırmalar yapanlar,kesinlikle filmden anlamayan,zekaları ancak üçüncü sınıf korku filmleri izlemek için uygun (üniversite öğrencilerinin,ard arda öldürüldüğü saçma filmler mesela..),bünyeleri popüler dizi kültüründen baska sey kabul etmeyen insanlar..
mankavi
mankavi

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
o zamana göre güzel bir filmdir kendileri .)
10 üzerinden 9.9 kesin izleyin korkunuzu yenmeyi
ögrenin bu filmde