Kim demiş herzaman orjinali daha iyidir diye 2009 yapım davetsizin esinlendiği film olduğu için bulup seğrettiğim konusuna göre uzun süresi, yavaş anlatımı, bir çok yerde kendisiyle çelişmesiyle niyazikki orta karar bir gerilimden fazlası değil.
beklediğim gibi çıkmayan bir film oldu.gerilim dozu iyi ayarlanmış ama korku namına pek kayda değer bir yenilik sunmuyordu.vasat bir film olmuş..dram da denilebilir aslında 10/5
korelıler, japonlar,cınlıler gerılım fılmlerının tadını kacırdılar.anlasılması zor fılmler yapmak,ızleyıcının kafasını fılmın son 10-15 dakıkasına kadar kurcalamak..ıyı gerılım fılmı yapmak bunları yapmak demek degıldır.ıyı gerılım-korku turunde fılm yapmak demek testere gıbı darkness gıbı orjınal senaryolar uzerıne kurulmus fılm yapmak demektır.orjınallıkten yoksun,hep ana-kız muhabbetı uzerıne kurulu uzakdogu fılmlerının gerılım turune hıcbır katkısı yok.hep aynı konular ve fılmın sonuna sokusturulmus dram..cevapsız arama..karanlık sular..hepsı aynı muhabbet..
4 kisi ile bir evin 3 odasi arasinda gecen bir film.Sadece cekim yontemlerini ve goruntu yonetmenini takdir ediyorum.Konusu ve beklenen klasik finali bu filmi kurtarmaya yetmiyor bence.
puanlamaya bakıp benim gibi filmi alırsanız tam bi hayal kırıklığına uğrayacağınıza emin olabilirsiniz:)film cok sıkıcıııı tam olaylarrr başladi derken b ianda bütün heyecan verici kısım sıradanlaşıyoo bana halkaya benzetmeye çalışmışlar gibi geldi ama yakınından geçmiioo
Üzgünüm ama ilk 5 dakikada kızların tek olduğu anlaşılıyordu. Sadece üvey anne konusunda bir muamma yaşadım. Büyük bilmeceler söz konusu değildi ki.... Açıkcası ben hiç beğenmedim. Çok şaşırtıcı bir sonda değildi.