4 kisi ile bir evin 3 odasi arasinda gecen bir film.Sadece cekim yontemlerini ve goruntu yonetmenini takdir ediyorum.Konusu ve beklenen klasik finali bu filmi kurtarmaya yetmiyor bence.
uzakdoğu filmleri bu çağın gerisinde kalan korku anlayışlarını, zayıf kurgularını, senaryoda diyalogların yok denecek kadar azlığını, uzun bir sessizlikten sonra çıkan bir böö sesiyle yada ani korku efect müzikleriyle yalnızca çocukların korkacağı tarzlarını bırakmadıkları sürece hep böyle kalacaklardır....
Bu filmi izledikten sonra bir daha uzakdoğu filmi izlememeye karar verdim.Çok soğuk diyaloglar,kötü oyunculuklar,yapay bakışlar...Hepsi bu filmin içerisinde iç sıkıcı bi etki yaratıp şöyle bir derin nefes alma ihtiyacı uyandırıyor.Bu diğer uzakdoğu filmlerinin çoğu için de geçerli.
beklediğim gibi çıkmayan bir film oldu.gerilim dozu iyi ayarlanmış ama korku namına pek kayda değer bir yenilik sunmuyordu.vasat bir film olmuş..dram da denilebilir aslında 10/5
farklı bir filmdi gerçekten.seyirciyi gergin tutmayı çok iyi başarmiş,ben çekik gözlülere biras hayranım:)bu da beni daha kolay etkiledi sanırım.izleyin derimm.iyi film.tabi müzikler de çok etkileyiciydi!
Gerçekten çok keyif aldım filmden. farklı bir psikolojik gerilim filmiydi.(gerçi ben sonunda farkettim psikolojik gerilim olduğunu ya neyse...)ilk başlarda halka veya garez karışımı bir film olarak düşünsemde film ilerledikçe farklı olduğunu da biz izleyicilere de fazlasıyla kanıtladı. ayrıca ilk defa bir uzakdoğu filmi beni ürkütmeyi başardı 10/7.5...