3,6
Karanlık Sırlar hakkında görüşlerin ?
19 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Filmlerin orijanal adını yazmanız gerekli...Türkçe adıyla internette film hakkında bilgi edinilemez
5 Kasım 2004 tarihinde eklendi
piyasada bu dönemde bir korku filmi furyası var ve o kadar ıvır zıvır korku filmi arasında bu öyle bambaşka duruyor kiiii... Afişi, fragmanı ve Filmekimi'nde izleyenlerin anlattıkları ile öyle izlenesi duruyor kiii... yetişebilirsem ilk seansa gideyim...
12 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bu ilk japon korkunuzsa. Başlar biraz sıkıcı, sonlar ürkütücü gelir. Ama bu 7 ya da 8. Japon korku filminizse yine mi aynı tekrar dersiniz. Mizansenler aynı, hareketler aynı. Sır aynı. Aynı yavaş gidiş, karalanan kesilen fotoğraflar, gıcırdayıp duran kapı pencereler. Tüm japonya makine yağı yok. Heryer gacırdıyor.
Dedim ya İlk Japon korkunuzsa bi şey demem, ama inanın belli bi noktadan sonra tekrarlıyorlar birbirlerini ve ürkütmüyorlar bile... Hiç izlemeyenler muhakkak izlesin, ama daha önce bi kaç tane izleyenler boşuna zaman kaybetmesin...
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu biraz tuhaftı.özellikle de sonu.Birde evin içinde olan o doğaüstü tuhaf olayların neden olduğunu anlamadım.Ama genel olarak baktığımda güzel bir uzakdoğu yapımı olmuş.Oyuncular performansları gayet güzel.
8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Uzakdoğu'dan gelen en iyi filmlerden biri. Başyapıt.
18 Kasım 2004 tarihinde eklendi
FİLM BENİM İÇİN KABUSTU. O kadar ki hakikaten gerilim bir film. Birçok sahnede artık sıkıyosunuz kendinizi sinirlerinizi bozuyor. Bunların dışında müzikler ve sesler çok başarılı kullanılmış, hikaye ilk yarı olanüstü sıkıcı, ikinci yarı da bir o kadar kafa karıştırıcı. Allahtan son olaylarla film konusal olarak toparlanıyo ve çözüp rahatlıyorsunuz. Ohhh
20 Kasım 2004 tarihinde eklendi
yaa kardesım nıye frgmanı yok bu fılmın bıyerlerde varsa banada soyleyın
11 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Film bence hayal kırıklığı...artık şizofrenik karakterleri kullanarak etki yaratma devri kapansın artık..ya da daha yaratıcı bişey bulunsun...filmin atmosferi çok iyi, küçük kız kardeşin surat ifadeleri bile bazen insanı germeye yetiyor...ama film buna ragmen tatmin edici değil maalesef :((
22 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ARKADAŞLAR BAYAĞI İLGİLİSİNİZ YANİ FİLM JAPON DEĞİL GÜNEY KORE FİLMİ BU ARADA GERÇEK ADI 2 KARDEŞ ÖYKÜSÜ FİLAN DA DEĞİL JANGHWA HONGREYON BİR JAPON EFSANESİNDEKİ 2 ÇİÇİEK İSMİ(TAM HATIRLAMIYORUM) VE BU FİLMİ SEVMEYEN ADAM SİNEMADAN ANLAMIYOR DEMEKTİR OK. HERKESİN DÜŞÜNCESİ AYRI OLABİLİR AMA KABUL ETMİYORUM GÖZ VAR NİZAM VAR
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Değişik bir film. İzlenmesede olur. Konu dağınık.
18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
puanlamaya bakıp benim gibi filmi alırsanız tam bi hayal kırıklığına uğrayacağınıza emin olabilirsiniz:)film cok sıkıcıııı tam olaylarrr başladi derken b ianda bütün heyecan verici kısım sıradanlaşıyoo bana halkaya benzetmeye çalışmışlar gibi geldi ama yakınından geçmiioo
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence kötü bir film, diğer uzakdoğu korku filmlerinden farklı bir tarafı yok.İki saat sinemada öyle zor geçti ki!!
15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
farklı bir filmdi gerçekten.seyirciyi gergin tutmayı çok iyi başarmiş,ben çekik gözlülere biras hayranım:)bu da beni daha kolay etkiledi sanırım.izleyin derimm.iyi film.tabi müzikler de çok etkileyiciydi!
15 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Üzgünüm ama ilk 5 dakikada kızların tek olduğu anlaşılıyordu.
Sadece üvey anne konusunda bir muamma yaşadım.
Büyük bilmeceler söz konusu değildi ki....
Açıkcası ben hiç beğenmedim.
Çok şaşırtıcı bir sonda değildi.
18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
lütfen dikkatli yorumlar yapalım daha filmi izlememiş biri olarak tuttum ilk grigandalfın yorumunu okudum sanssızım