Bir şey anlatıcam çıkış noktam şu:-En büyük düşman en son bakacağınız yerdedir,en yakınınızda..Ve konuyu çok güzel bir yere bağlıycam.Ama bunu düz bir şekilde anlatamam,hikayeyi değişik bir şekilde kurgulamam lazım farklı olduğumu göstermeliyim.Madonna yine konserde,konser olmasa klip çekimleri stüdyo kayıtları onlar olmasa spor saçmalıkları bir de kabala çıkardı başıma,Liverpool da bir türlü lig şampiyonu olamıyor.Adamı hapishaneye sokayım orda birileri ile tanışsın sonra, luc da geldi.Ondan da fikir alayım.Sabah çocuklarla dışarda kahvaltı yapacaktık ama kumarhaneler kapalıydı.Evet nerde kalmıştım'Bir de dış ses olsun sonra o sesi sustururum,Off ne anlatıyordum ya satranç falan mı oynasam internette?Böyle düşünmemiştir belki ama kafası da filmi kadar karışıkmış bence.Onun zaten iyi bir yönetmen olduğunu biliyoruz bu kadar kasmasına gerek yoktu.Sonuç itibariyle verilen mesaj güzel olsada anlatım çok karışıktı.Karışık olmasından ziyade bu gereksizdi.Film sert bir içki ayarında dikkat edin çarpabilir..
Filmden beklediğimi bulamadım. Açıkçası konu ve işleyişi daha farklı daha etkili daha tatmin edici beklerdim. Ortalamanın pek üstüne çıkamamış bir film
Zekice ve insanı şaşırtan Tarantino tarzı bir film yapmak istemiş.Malesef olmamış.Tek tesellim Jason Stathamın muhteşem oyunculuğu.Oda olmasa tam bir zaman kaybı.
iyi bir film ama Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatche yaklaşamıyor maalesef..André Benjamin(André3000_Outkast) kesinlikle rolüne çok yakışmıştı, Jason Stathama zaten lafım yokk,yine çok iyiydi=)..***..
guzel bır baslangıc yapıp ortalara dogru zıhnınızı kurcalayıp finalde ıse "eee ne oldu sımdı" dedirten karmasık bır fılm... hele o oyuncuların kemdılerı ıle konustukları sahnelerı anlayana ask olsun... anlamak ıcın bır kac kere ızlenmesı gereken bır yapım...Ayrıca kahramanımız Jason Statham bu fılmde kel gormemek uzdu benı...bu fılmdekı ımajıı hıc yakısmamıs ona bence....
bu filmi izlememdeki en büyük sebep 1.yönetmeni 2.jason statham 3.de filmin ismi...ben yine zeki ve aksiyonlu sürükleyici bi film izliycem diye heyecanlanmıştım.daha başlarında sıkıldığım ismi tabanca olmasına rağmen jasonun hiç ateş etmediği aksiyonu olmayan çooook sıkıcı bi filmdi.bu filmi anlayamıyosunuz diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum bir kez zar zor filmi izledim ikinci izlememe hiç gerek yok çünkü film bişey vaad etmiyor sıkıldığım filmide tekrar asla izlemem akıl oyunları ve zeki anlatımlı çok güzel başka filmler var bence yönetmen ve jasonda bu filmi hiç beğenmemişlerdir.ayrıca guy ritchie de yapımcısıyla ayrıldığı zaman çekmiş bu filmi yoksa snatch kadar sıkı bi film olurdu ama maddi açıdan alelacele yapılmış çooook kötü en kötü jason statham filmi cranktaki rolünü yakıştırmasamda crank daha güzel ve başı sonu belli bi film
aslında yönetmen değişik birşey yapmaya çalışmış ve sonunda anlatılan hikayeyi elle tutulur biryere bağlamamış. bu yüzdende anlamsız görünen bir hali var. ama filmdeki olaylar ve diyaloglara yoğunlaşırsak güzel bir film.
Filmde gelel olarak bir oyundan bahsedilmiş , herkesin birbirini arkasından vurmaya çalıştığı ve galip gelmeye çalıştığı bi oyun.Ancak finalde kazanan ve kaybeden çok muğlak olduğu için finali olmayan tuhaf bir hikaye çıkmış ki eğer hikaye anlatıyorsanız bir finali olmak durumunda..:)
seyretmeden geri durmayın derim..
=spoiler=
filmin sonunda çıkan doktorlar sürekli ego dan bahsediyor. sanki film ego üzerine kurulu ve aradığımız düşman içimizdeki ego gibi birşey çıkıyor ortaya. Bu doğrultuda ben tekrar izleyerek anlamaya çalışmak niyetindeyim.
arkadaslar valla hic bisey anlamdım ya .az insaf ne olur bırı neyın ne oldugunu ozele yazıversın delırecem.coklu kısılıkmı nedır.delı oldum gecenın bu vakti?