Film çok güzel.Ama tabi her zaman böyle devam filmleri birincisinin altında ezilebiliyor (Lord Of The Rings hariç).Müzikleri dersek birincisi çok daha güzeldi!
Tarantinonun kanlı sahnelerin cılkını çıkarması sebebiyle 1 puan kırdığım, en sevdiğim filmler arasında saydığım, kalbe vuruş tekniğine bayıldığım film.
ben bu ikinci filmi daha çok sevdim hiç olmazsa birincisinde olduğu gibi saçma saçma kan vahşet sahneleri yoktu tam bir Quentin Tarantino klasiği onun adına seyredilir...
tarantıno hakıkaten tazını farkını bellı edıor kamera acıları kurgu oyuncu secımı ıle onun sectıgı yer werdıgı oyuncular ondan sonra alıp basını gıdıor kıll bıll serısıde farklı kult fılımler ıcınde yerını almıs gusel bır serı bence basarılıda
volume 1'i hayranlıkla izledik ikincisi için sabırsızlanıyorum. umarım ilk film gibi ertelenip tüm dünyadan sonra izlemeyiz. uma thurmanın hazırladığı kara listeye bakılırsa ikinci film çok daha heyecanlı geçecek.
İlk filmi de izlediğimde çok beğenmiştim ama ikincinin verdiği tat hiçbir şeye değişilmez.Bence bu film ilkini ikiye katlamış ve iki kat muhteşem bir heyecan ve görsellik sunuyor.İlk film için "Modern bir Destan" demiştim, işte bu film de bir destan nasıl devam eder ve nasıl biterin yine destansı yanıtı.Bence dünya sinemasında çok özel bir yere sahip olan filmlerden olacağı kesin.