kill bill in japonya versiyonunu biliyorum,burda bahsetmiştim bende.şu anda zaten kazaadan büyük bir sabırla indirmekteyim. "revenge is a dish best served cold - old klingon proverb" seklinde olmasi gereken acilis cumlesi "this film is dedicated to master filmmaker - kinji fukasaku 1930 - 2003" olarak degistirilmistir.(battele royalein yönetmenine adamış filmi tarantino )
İzooo bak sen filmi bir kere daha izle. Eminim VCD’den izlemişsin. Bir de sinemada izlee. Çook daha iii olacak. Arkadaşlar sanatta her zaman saçmalık (tabii ki bu size göre, bana göre ise insanın hayal gücü) vardır, olması da gerekir. Eğer yoksa sanat nedir ki'Her zaman sizin bildiğiniz ve yaşadığınız gerçekleri sunsa sanat sıkmaz mı? Ara sıra insanın aklına gelip de yapamadığı şeyleri sunması da güzel. Hem söyleyin bu filmin neresi saçma? Mezardan çıkış sahnesini derseniz. Bana göre bu dünyada ölüm haricinde herşeyin bir çaresi vardır yeter ki insan inansın.Tabutu yumruklarken zayıf yerini seçerek yumruklayor. Size o sahnenin çekimleri çook harika olmuş. O insanın oradaki yaşadığını bu kadar güzel aktarılamazdı. Tabuttan çıkışı biraz saçma ama insan isterse yapabilir. Bazen olmamışmıdır günlük hayatımızda. Birşeyi tekrarlayıp da yapamadığımız şeyleri biranda yapabilmemiz! Arkadaşlar bu filmi tekrar izleyin özellikle sinemadaaa. KORSANA HAYIRRRRRR. Y A Ş A S I N S İ N E M A.
Film çok güzel, diyeceğim yok; olamaz... Asıl merak ettiğim, geçenlerde burada anket vardı: En Sevdiğiniz 'Kill Bill' karakteri kimdir? diye. Herkes vardı ama benim favorim VERNITA GREEN yoktu! Tuhaf...Defalarca izlenebilecek bi film. Umarım DVD’si çabuk çıkar.
Filmden kalite akıyor. vol 1 e göre bence bi tık daha üstte bir film çünkü hem olaylar çözülüyor Bill karakterini daha fazla görüyoruz hem de ilkindeki kadar aşırı abartılı diyebileceğim sahne yok spoiler: mezardan çıkma dışında :) Uma Thurman film boyunca çok güzel olarak lanse ediliyor bence hiç alakası yok ama olsun oyunculuğu çok güzel :) Bir de şunu söylemek istiyorum o dialoglar ne abi sen nasıl yazıyorsun bunları tartışmasız Tarantino bu konuda işini en iyi yapan yönetmen.
Tek kelimeyle mükemmeldi. Son sahnede gelinin bill'le konuşmaları, oturarak birkaç nefis hareketten sonra Bill'in 5 harekette ölüm yolculuğunun başlaması ve uma'ya hazır mıyım diye sorması da ayrı bir şıklıktı... yani nefisti. en sevdiğim birkaç filmden oldu. tarantino büyüksün....
Bazı arkadaşlar iyi bir devam filmi demiş ama devam filmi demek tam olarak karşılığı değil...Tarantino'nun flashback ustalığıyla film baştan sona müthişti bence...En az ilk film kadar güzel...
ilki son yıllarda seyrettiğim en enteresan filmdi ikincisini merakla bekliyorum bazıları berbat diyo onlar bence sinemanın S sinden anlamıyo boşuna yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo ve sine puanı düşürüyo yazzık sana marladurden
Kuşkusuz vol.1'den daha iyi.. Bu arada Tarantino'nun her filmde kamerayı daha da güzel yerlere yerleştirdiği de dikkatten kaçmıyor.. Bence mutlaka izleyin ölmeden önce :p
işte gelin geri dönüyor dikkat edin intikam için savaşan bir kadın olan uma thurmana hayran olacaksınız.kaç kere izledim bilmiyorum filmi, en sevdiğim film. son sahnesi banyoda yerde yatmış acı ve zevkten ağlıyor ya hani bayılıyorum o sahneye. mükemmel.
kill bill 1 için yaptığım yorumun aynısı bunun içinde geçerrli,fakat bir sürprize çok sevindim açıkçası.daryl hannah, bu muhteşem oyuncuyu tekrar karşımıza çıkarttığı ve o zekice dövüş sahnesini tasarlayıp bize aktardığı için tarantino ustaya büyük teşekkür. tarantino usta her şey için teşekkürler.sen bir numarasın!dahi adam!