hakkaten zekice ama bicok sahnede hata var. bu kadar hatayı nası becermisler hala anlamıyorum. once 1 i dvdde isleyip ardından bunu isleyince gercek bi butun gibi oluyo... benim tsvsiyem bberaber islenmesi. cunku iki film arası baglantı kopmuyo....
tarantıno hakıkaten tazını farkını bellı edıor kamera acıları kurgu oyuncu secımı ıle onun sectıgı yer werdıgı oyuncular ondan sonra alıp basını gıdıor kıll bıll serısıde farklı kult fılımler ıcınde yerını almıs gusel bır serı bence basarılıda
hiç bir intikam filmi bu kadar etkileyici olmadı benim için. Uma thurman sınırlarını zorluyor ve neler yapabilceğini gösteriyor bizlere.Harikalar yaratmış gerçekten..Uma thurman için kaftan biçilmiş bir rol Kill Bill volume 1 intikam öyküsünü daha fim başlar başlamaz bizleride içine katarak yaşatıyor volume 2 de ise geçmişteki yaşananlara geri dönüşleriyle bizi o inanılmaz finale yaklaştırıyor.Quinten Tarantino nun pulp fiction dan sonraki en iyi işi olmuş görsellik ve bunun eşliğinde birbirinden güzel müzikleri filmde ön plana çıkan diğer şeyler .Seyretmeyen kalmamıştır sanırım.Seyretmeyenlere sözüm yinede , kaçırmayınnn...
işte gelin geri dönüyor dikkat edin intikam için savaşan bir kadın olan uma thurmana hayran olacaksınız.kaç kere izledim bilmiyorum filmi, en sevdiğim film. son sahnesi banyoda yerde yatmış acı ve zevkten ağlıyor ya hani bayılıyorum o sahneye. mükemmel.
İlk bölümde kafalarımızda soru işareti bırakan bazı şeyler bu bölümde tamamen netleşiyor.Tabii kimi sürprizler ve zengin koreografi eşliğinde.’’Volume 2’’ aynen ilk filmde olduğu gibi Tarantino’nun son derece incelikle ve ustalıkla kotardığı,insanı kalbinden vurmayı başaran,sarsıcı bir film.
1 nasıl lezzetliyse 2 de aynı oranda aynı lezzeti verdi bana..Tarantino'nun filmi bölmesinin Kill Bill'in seyir zevkini ya da kalitesini düşürdüğünü zannetmiyorum..Zaten 2.filmde Bill'i gördüğümüzden 1.filmde başlayan heyecan ve konu en üst noktasına ulaşmış oluyor..Artık tekrarlamaya gerek yok Tarantino tarzı gerçekten seyir zevki veriyor..
Filmin müziklerine de ayrı bir parantez açmak gerekir: Her iki filmde de müziklerin sahneye girişi, bitişi, melodisi, sözleri her şey mükemmel uyumlu..Dinlerken hoşlanmamak elde değil..:)