Gerçekten süper bir zeka J.K.Rowlıng. Harry Potter’ı yaratabilmek koskoca bir sihir düyası yaratabilmek kolay birşey değil bence. Kitapta okuduğumuz dünyanın filme dönüşmesi izlememiz süper birşey. Söyleyecek söz fazla yok, muhteşem 10/10
film çok iyidi,bayıldım açıkçası.ve şunu söylüm görsel efektler bi harikaydı.Bİr de kesinlikle film biraz olsun kitaptan ayrı düşünmek lazım,çünkü kitapla bağdaştırırsan hiç bir film doğru düzgün beğenilmez.bu benim içnde geçerli.Zaten harr de en sevdiğim kitap 4. kitaptı.filmede iyi yansıtmışlar tabii kitapla bir koyarsam eksikler çok.Ama ayrı düşünelim ve bir harika çok etkileyici.Zaten oyuncularda iyiden iyiye pişiyor ve çok güzel oyunculuk sergiliyorlar.hele hermoniye bayıldım çok tatlıydı ya.
film gerçekten harikaydı az önce izledim.efektler harika bu arada harry ve arkadaşları her bölümde biraz daha büyüyorlar.film biraz ürkütücü ve bazen gerilim doluydu yani 13 yaş sınırı gayet normal olmuş.filmde tek bişeyi atlamışlar oda üçbüyücü turnuvasının son bölümü labirentteki engeller ve özellikle yaratıklar ve canavarlar. ama yinede 10/10