Harry Potter ve Ateş Kadehi
4,4

rudeonerudeone
rudeonerudeone

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gittikçe artan bir başarı grafiğiyle harry potter ı izlemeye devam ediyoruz
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenilmesi gereken bir film görsel efektleriyle yine izleyenleri mest ediyor 9/10
Ilknur K
Ilknur K

28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Serinin bir güzel filmi daha. Bence hiçbir özelliğini kaybetmeden devam eden bir seri ve bu film çok eğlenceli. Ayrıca ejdarha ile çekilen sahne çok harika.....
beck31
beck31

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izliyorsunuz Harry Potter ve maceralarini.. Buna en iyi ornek bu serinin 4. filmi.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
benim bekledigimden daha iyi olmus.bu kitabın filme cevrilmesi zordu ve yönetmen bunu cok iyi basarmış.serinin en iyi filmlerinden
Chev
Chev

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İzlemesi en zevkli ve en iyi Harry filmiydi diyebiliriz..8,5/10
ilsalaron
ilsalaron

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Şimdi, ilk önce şunu belirteyim ben Harry Potter hayranı biriyim ve şimdiye kadar (bu bölüm dahil) bütün bölümleri zevkle ve hayranlıkla izledim ve sanırım izlemeye devam edecem. Bana göre her bölümü çok güzel biçimde yapıldı ve üstelikte her bölüm ayrı bir yönetmenler(farklı türlerden gelen) tarafından çekildi ve esere gördüğüm kadarıyla sadık kalınmaya çalışıldı (şöyle bir itirafta bulunacam; ben bu bölümlerin kitapların hep film sonrası okudum, aslında bu bölümü okuma fırsatım olmadı ama arkadaşlarım bu bölümünde kitaba çoğunlukla sadık kaldığını söylediler, okuduktan sonra göreceğim). Bu filmde bunların izlerini gördük, Mike Newell bayağı iyi bir iş çıkarmış. Gerçi ben halen bölümler arası bir derecelendirme olsa üçüncü bölümü bir numarayı sokarım, o bölümde daha heyecanlanmış daha bir gerilmiştir. Ancak, bu bölümde diğerlerini aratmıyor. Ben sadece son olarak bir şeye de değineceğim, evet katılıyorum çocukların izleyecekleri filmler bana göre de Türkçe seslendirilmeli (ama muhakkak ingilizce kopyaları olmak şartıyla- isteyen ingilizce seyretsin diye) ama lütfen bu seslendirmeler bir denetlesin allahaşkına, o üç dakikalık beni de mide kramplar girdiren Fleur karakterin seslendirmesi neydi allahaşkına, bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Saygılar.
naked-soul
naked-soul

26 Kasım 2005 tarihinde eklendi
gerçekten tüm potter filmlerinin en heyeanlısıydı ve soluksuz izledim diyebilirim. çekimler,görüntüler,ses,senaryo...hepsi kusursuzdu diyebilirm devam filmleri sabırsızlıkla bekliyorum..
Ceren S.
Ceren S.

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
son çıkan filmide izledim bence serinin en iyi filmi bu =)
Actor-Ums
Actor-Ums

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilk 3 ten daha heyecanlı bir devam filmi. kesinlikle serinin en iyi 2. filmi.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi.Diğerleri çok çocukça.
erzincansporlu
erzincansporlu

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Serinin tüm filmleri beğenildi... Bu da beğenilecek sanki.. Çok merak ediyorum bu arada....
teo-17
teo-17

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmi olduğunu ve artık bu filmle harry potter serilerinin çocuk filmi olmaktan kurtulduğu film......9/10
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
serinin kesinlikle en iyisi
deep-merve-chad
deep-merve-chad

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
diğer 3 film araında en güzeli buyd.sankı diğer filmlerle arasında bi 5-6 yıl gecmış gibiyidi.diğer filmlere gore oyunculukları daha iyiydi.ve senaryo gayet iyiydi