yuzbasiyulaf
5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten süper bir zeka J.K.Rowlıng. Harry Potter’ı yaratabilmek koskoca bir sihir düyası yaratabilmek kolay birşey değil bence. Kitapta okuduğumuz dünyanın filme dönüşmesi izlememiz süper birşey. Söyleyecek söz fazla yok, muhteşem 10/10
AZKABAN TUTSAĞI DVD VEYA VCD'Sİ OLANLAR FİLMDE BİR TEKNİK HATA VAR...ÇATLAK KAZAN'DA HARRY'NİN ARTHUR WEASLEY'LE KONUŞMA SAHNESİNE DİKKAT EDİN,DAHA KONUŞMAYA İLK BAŞLADIKLARINDA WEASLEY'NİN HARRY! DEDİĞİ SANİYEDE DUVARDA ASILI OLAN SIRIUS BLACK RESMİNİN ALTINDA 302 SAYISI BELİRİP KAYBOLUYOR...DİKKAT EDİN BAKALIM GÖRENLER OLURSA BANA YAZIN...
Hayatımda bu kadar güzel bir film gördümmü acaba bilmiyorum filmin vizyona girmesine 1 hafta kaldı girer girmez cuma günkü ilk seansına gitme şansım olur inşallah. Harry Potter serisinin bence en iyi filmi Voldemortta çıkıyor zaten fragmanlar süper. Harkia bir film olacak bence yılın filmi
Filme 4 yıldız veririm çünkü yönetmen ve görüntü yönetmeni harika iş başarmış oyuncuların performansı çok iyi, ses ve müzik iyi, Teknik ve Normal Yapım olarak biraz cimri davranmışlar efektler çok az...Gitmenizi tavsiye ederim yalnız aşağıya iyi bir göz geçirin...Arkadaşlar filme gitmediyseniz mutlaka ama mutlaka okuyun !!!1-) Qutich dünya kupasına hiç yer verilmememiş 20 saniye Krum gösterilmiş.2-) Dobby’i içeren hiç bir sahne yok...3-) Ev cinlerinin kitapta olan 300 sayfalık bölümü filmde ağıza alınmadı bile4-) Film tamamen balo ve Voldemortun geri dönüşü hakkında kurulmuş5-) 3 Büyücü turnuvasında Harry kitapta neredeyse ölüyorken filmde hiç bir etki yaratmıyor yani hiç bir şey olmuyor bunun yanı sıra kupayı bulması 30 saniyeyi almıyor.6-) Filmdeki bütün görsel efektlerin tamamı fragmana yüklenmiş o yüzden filmden efekt açısından pek bir şey beklemeyiniz.
Harry Potter istemedende olsa bir turnuvaya katılır. Turnuvada birbirinden zor ve ölümcül oyunlar vardır. Fakat geri çekilmek yok Harry bu turnuvaya katılacak. Yaz tatilini oldukça sıradan geçiren Harry bu turnuvada ölümü görecek, savaşmak istediği Karanlık Lord'a karşı bir fırsat yakalayacaktır. Filmin en büyük artısı Cedric rolünde izleyeceğimiz Robert Pattinson. Filme değer katan diğer olgu ise diğer büyü ve cadılık okulundaki kişiler hakkında bilgi sunuyor olması. İyiler mi kötü, kötüler mi iyi. İşte bu sorunun cevabı bulunacak.
M U H T E Ş E M M U H T E Ş E M M U H T E Ş E M M U H T E Ş E M M U H T E Ş E M!... tek eksik dobbydi. Galsamotunu dobby veriyordu kitapta, ama filmde neville verdi. (dobbysiz yapmalarına bi anlam veremedim doğrusu. sonuçta bi portakal bir de bilgisayar gerekiyo dobby için) :) yine de harika bi film yapmışlar. tebrikler! benden, (B)Beklenenin Üstünde bir (O)Olağanüstü puan aldı. :) M U H T E Ş E M!!
en begendigim sahne voldemort sahnesi. tam hayal ettgim gibi olmus.ralph finnes rolünün hakkini vermis.adama voldemort olmak cok yakismis.serinin en güzel filmiydi ben 2 kez gittim bile. ve daha gitmeyi düsünüyorum.
Ya gerçekten yapmayın arkadaşlar ya dördüncü kitabı sayısız kere okumuş hatmeşmiş ezberlemiş biriyim ama ben bayıldım filme ne bekliyodunuz anlamıyorum 800sayfalık kitabın her bir karesini filmde görmeyi mi??Böyle bişey mümkün diil bence ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar hangi film kötü körüne kitabına bağlı kalıyo ki ???Filmi sırf kitaba bağlı diil die eleştirmeyi doğru bulmuyorum ve tekrar söylüyorum bence serinin en iyi filmi on üzerinden onnn!!!!