Ben ergen biri olmama rağmen harry serisini severek okudum fantastik edebiyata ilgim herzaman olmuştur..Ancak film konusuna gelirsek harry potter konusunda tamamiyle hayal kırıklığı var! Mesela Yüzüklerin Efendisindeki paralellik yok sürükleyicilik akıcılık ve konunun özü yok..Harry Potter kitaplarını okuyan biri hiçbir filmini bu şekilde beğenmez açık söylüyorum...Körü körüne fan lık yapıp puan verilmemeli..
film bence şu ana kadar yapılmış harry potter filmlerinin en iyisi. özellikle azkaban tusağı faciasından sonra. oyuncular iyi oynamış,efektler müthiş, voldemort harika, mizah yönü süper. eleştirilebilecek iki tarafı var filmin. birincisi voldemort - harry düellosu sahnesi çok zayıf. ikincisi filmlerde dumbledore kitaptan filme çok kötü aktarılıyor. dumbledore böyle bir adam DEĞİL. lüfn buna birisi dur desin.sonuç olarak film beni tatmin etti.
arkadaşlar! acaba ateş kadehinin kitabını okuyup da hayal kırıklığına uğramayan var mı?ben bu filmi izlediğimde kitabı okumamıştım ve film gayet süperdi.diğer filmlerinin en iyisiydi.ama kitabını okuyanların olumlu bir ikon seçeceklerini sanmıyorum.film uzun ama anlamsız oldu.fragmanların bir filme sığacak şekilde toplanmış haliydi.bu film bir hayalkırıklığı!!!!!!
Bu film izleiğim en kötü filmlerden biriydi O kadar reklam yapıldıktan sonra böyle bir film beklemiyodum gve çok hayal kırıklığına uğradım kitabını okumayan biri için Harry Poter adını küçük düşürüyor. Tavsiyem kitabını okuyanlar gitmesin
Bence serinin en kötü filmi...Özel efektlere diyeceğim bir sözüm yok ama yönetmen cok ince düşünmüş bence...Gereksiz yerleri uzatmış, önemli yerleri kısmış yada yok etmiş (voldemort’un konusması gibi).En önemlisi kitabın varlığını unutmuş ve bağımsız bir film çeker gibi çekmiş...Karakterler bile yeni gibi neredeyse...1/10(Sevdiğim kitabın hazin sonu...):(