Harry Potter ve Ateş Kadehi
    4,4
    Harry Potter ve Ateş Kadehi hakkında görüşlerin ?

onur-dersim
    onur-dersim

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Harry Potter ne diyim ilk serideki basarıyı yakaladı bence bu şeriyle..baya güzel olmuştu diger şerilere göre. ama tek bir eksik var Harry Potter ilk seride çok tatlıydı
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten süper bir zeka J.K.Rowlıng. Harry Potter’ı yaratabilmek koskoca bir sihir düyası yaratabilmek kolay birşey değil bence. Kitapta okuduğumuz dünyanın filme dönüşmesi izlememiz süper birşey. Söyleyecek söz fazla yok, muhteşem 10/10
    kadir503
    kadir503

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarım saati beni biraz sıktı, sanki biraz da gereksiz sahneler mevcut gibiydi. Neyse ki film daha sonra beklediğim çizgiye çıktı. Genel olarak baktığımda güzel diyebileceğim bir devam filmi fakat film fazla uzun, konusu gereği de uzamış olabilir. Ama hiç bu kadar uzun olmasına bence gerek yoktu. Kitabı tam olarak yansıtmak için de uzatılmış olabilir, bu küçük izleyicilerin hoşuna gidebilir ama bu olay büyükleri biraz sıkabiliyor. Bu da büyüklerin filmden biraz uzaklaşmanızı sağlayabiliyor. Dediğim gibi filmin uzunluğu dışında pek bir eksi tarafı yok gibi. Tahmin edebileceğiniz üzere klasik bir ’Harry Potter’ filmi.
    salaris
    salaris

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Sırlar odası kadar güzel değildi çok sıkıyor filmin son 20 dakkasına kadar hep boş sahneler. Hiç heyecanlanmıyor ve ilgi uyandırmıyor.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    serinin kesinlikle en iyisi
    teo-17
    teo-17

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Serinin en iyi filmi olduğunu ve artık bu filmle harry potter serilerinin çocuk filmi olmaktan kurtulduğu film......9/10
    deep-merve-chad
    deep-merve-chad

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    diğer 3 film araında en güzeli buyd.sankı diğer filmlerle arasında bi 5-6 yıl gecmış gibiyidi.diğer filmlere gore oyunculukları daha iyiydi.ve senaryo gayet iyiydi
    harunntsc
    harunntsc

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    film hayllar ötesi film aynı düşlerdekiler gibiydi.öteki 3 filmden farklıydı.emma ron harry çok güzel oynamışlar.emma watson sana deliler gibi asşığımhemde çoooooooooooooooooooooooook
    almad-a
    almad-a

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    serinin en güzel filmiydi.önceki filmleri bunun yanında hem çoçukça hemde sönük.
    lilith-11
    lilith-11

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    harry potter ile ilgili hangi sey kotudur ki?!?
    harikaydi.. gerci romandaki tadi vermedi dogal olarak ozellikle hermaoninin ev cinleriyle ilgili olan cok onemli bir bolum atlanmis, o beni biraz sasirtti ama yine de superdi!!
    canmehmet-46
    canmehmet-46

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    girdiği ilk gün gittim ve süper öesi bir film
    glybn
    glybn

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Müthiş demek için kitapları okumamış olmak gerekir bence. Tamam film iyi olmuş, efektler falan baya iyi ama kitaptan sapınca, az da sapsalar bana aynı tadı vermiyor. 5. filmi de kesip biçip kitapta olmayan şeylerden koyarlarsa sinemaya gidip izler miyim bilmiyorum, ki ben aşırı derecede Harry Potter hayranıyım. Kesmesinler de hiç değilse 2 bölüm halinde falan yapsınlar, ya da kestikleri sahneleri dvd ye koysunlar.
    RedMaster-2
    RedMaster-2

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bence serinin en kötü filmi...Özel efektlere diyeceğim bir sözüm yok ama yönetmen cok ince düşünmüş bence...Gereksiz yerleri uzatmış, önemli yerleri kısmış yada yok etmiş (voldemort’un konusması gibi).En önemlisi kitabın varlığını unutmuş ve bağımsız bir film çeker gibi çekmiş...Karakterler bile yeni gibi neredeyse...1/10(Sevdiğim kitabın hazin sonu...):(
    icin
    icin

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    evet kitabı okumayanlar güzel sanabilirler ama kitaba göre değil kesilmiş yani yine de hakkını yememek lazım 10/7
    ikavuslu
    ikavuslu

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    film süresini kısaltcaklar diye bi zevki kalmamış kitabı okumasaydım filmi çok beğenebilirdim ama harry potter'ın diğer filmleri çok daha güzel