onur-dersim
14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Harry Potter ne diyim ilk serideki basarıyı yakaladı bence bu şeriyle..baya güzel olmuştu diger şerilere göre. ama tek bir eksik var Harry Potter ilk seride çok tatlıydı
Gerçekten süper bir zeka J.K.Rowlıng. Harry Potter’ı yaratabilmek koskoca bir sihir düyası yaratabilmek kolay birşey değil bence. Kitapta okuduğumuz dünyanın filme dönüşmesi izlememiz süper birşey. Söyleyecek söz fazla yok, muhteşem 10/10
Filmin ilk yarım saati beni biraz sıktı, sanki biraz da gereksiz sahneler mevcut gibiydi. Neyse ki film daha sonra beklediğim çizgiye çıktı. Genel olarak baktığımda güzel diyebileceğim bir devam filmi fakat film fazla uzun, konusu gereği de uzamış olabilir. Ama hiç bu kadar uzun olmasına bence gerek yoktu. Kitabı tam olarak yansıtmak için de uzatılmış olabilir, bu küçük izleyicilerin hoşuna gidebilir ama bu olay büyükleri biraz sıkabiliyor. Bu da büyüklerin filmden biraz uzaklaşmanızı sağlayabiliyor. Dediğim gibi filmin uzunluğu dışında pek bir eksi tarafı yok gibi. Tahmin edebileceğiniz üzere klasik bir ’Harry Potter’ filmi.
diğer 3 film araında en güzeli buyd.sankı diğer filmlerle arasında bi 5-6 yıl gecmış gibiyidi.diğer filmlere gore oyunculukları daha iyiydi.ve senaryo gayet iyiydi
film hayllar ötesi film aynı düşlerdekiler gibiydi.öteki 3 filmden farklıydı.emma ron harry çok güzel oynamışlar.emma watson sana deliler gibi asşığımhemde çoooooooooooooooooooooooook
harry potter ile ilgili hangi sey kotudur ki?!? harikaydi.. gerci romandaki tadi vermedi dogal olarak ozellikle hermaoninin ev cinleriyle ilgili olan cok onemli bir bolum atlanmis, o beni biraz sasirtti ama yine de superdi!!
Müthiş demek için kitapları okumamış olmak gerekir bence. Tamam film iyi olmuş, efektler falan baya iyi ama kitaptan sapınca, az da sapsalar bana aynı tadı vermiyor. 5. filmi de kesip biçip kitapta olmayan şeylerden koyarlarsa sinemaya gidip izler miyim bilmiyorum, ki ben aşırı derecede Harry Potter hayranıyım. Kesmesinler de hiç değilse 2 bölüm halinde falan yapsınlar, ya da kestikleri sahneleri dvd ye koysunlar.
Bence serinin en kötü filmi...Özel efektlere diyeceğim bir sözüm yok ama yönetmen cok ince düşünmüş bence...Gereksiz yerleri uzatmış, önemli yerleri kısmış yada yok etmiş (voldemort’un konusması gibi).En önemlisi kitabın varlığını unutmuş ve bağımsız bir film çeker gibi çekmiş...Karakterler bile yeni gibi neredeyse...1/10(Sevdiğim kitabın hazin sonu...):(