girls-stuff
21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bide arkadaşlar tamam diyosunu "kitapla alakası yok,kitap güzel film sıkıcı..."Zaten her kitapla film arasında benzerlik beklenmez.her yönetmen biraz değiştirerek fark ortaya koymak ister.Aslında o kadar kötü de değil.5 film çekildi.En güzeli "H.P. Ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı" 2.de zaten Ateş kadehi... Kim ne derse desin dünyanın düşünceleride aynı yöndedir.Eğer kitapla film arasında benzerlik bulmakla uğraşırsanız zaten beyenmezsiniz...
harrynin en başarılı filmi bende(izlediklerimden) ama yineo ejderha sahnesi yokmu bide en zoru çıkıyor bizim şanslı harry onu yeeniyor bizim harry çok şanslı canım 2.filmde araba geliyor örümcekten kurtuluyor kılıç geliyor yılanı yeniyor böyle sahneler filmi zedeler bence bilim kurguda olsa gerçeğe yakın olsun film güzelde ama izleyin 10/7 oda efekti için
serinin en iyi filminin azkaban tutsağı olduğunu düşünmeme rağmen izlediğim ilk 5 film içinde benim en çok keyif aldığım harry potter filmi.çok başarılı ve güzel olmuşş
kitabı müthiş.Ama yapımcılar sönük kalmış.Belki çok uzun olmasın diye yaptılar ama buda orta olmuş.Evet efektler güzel ama film kötü.Kitaptakinin aynısını yansıtsalardı harika olurdu.