Şiir dışında pek artısı olmayan süreside çok uzun olduğu için zaman zaman sıkıcılık boyutlarına ulaşan bir filmdi..Filmde sağlam bir başrol erkek oyuncu eksikliği hissediliyordu..Belki o zaman biraz daha tempolu bir film olabilirdi.
Cameron Diaz Charlienin Meleklerinde oynama gafletine düştükten sonra bu filmde oynayarak usta oyuncu olduğunu tekrar kanıtlamıştır.Harika bir performans filmde tek başına oynamış denebilir.
Filmi izlemeden okuduğum sıkıcı yorumlarına kesinlikle katılmıyorum. Benim çok hoşuma gitti film. Ablasının düğününde Cameron Diaz’ın okuduğu şiir aklıma kazındı. 'Kalbini yanımda taşıyorum ve seni kalbimde taşıyorum ve hiç şüphem yok ki nereye gidersem gideyim sende benimle geliyorsun ve bir başıma yaptığım herşeyi aslında sende benimle yapıyorsun. Kaderden korkmuyorum çünkü sen benim kaderimsin..'
cameron diazın oynadığı bir çok film gibi buda güzel bir film olmuş iki kardeşin dramı,aşkları,işleri güzel anlatılmış filmin tek eksisi bir uzun olması yinede seyirlik hoş bir film...10/8
Aile,sevgi,iletişim gibi kavramların altının çizildiği ortalama bir film.Yer yer duygusal sahneleri var.İnsanları yargılamak yerine onlara yakınlık gösterdiğinizde ve şans verdiğinizde değişebeileceklerini gösteriyor. Anlaşamadığı kız kardeşleri olanlar için ideal seçim olabilir:)Bu filme çok kötü diyenlere ’’Elizabethtown’’ ı izleyın ve kötü film nasıl olur görün derim.
Kesinlke güze bi film. bi çok saçmasapan anne kız vea 2 kızkardes vakaları filmlerinden en dokunaklısı diyebilirim:P konusu çok sıradan olsada dokunusu bi farkıl geldi banaa sevdim yani 10/7
"kötü bir film gibi başından sonu belli" şeklinde şarkılarla eşlik edilebilecek bir film.. oyuncular başarılı ama gerçek hayattan oldukça uzak seneryo. ama yine de merak edenler izleyebilir
bu filmi ilk izlediğimde çok beğenmemiştim , ama tekrar izlediğimde daha çok sevdim, çünkü ilk izlediğinizde tüm ayrıntıları yakalayamıyosunuz. cameron diaz biraz soğuk geldi bana. ama filmin geneline bakarsak , film güzel ve anlamlı özellikle ordaki şiire ve en sondaki şarkıya bayıldım . bence izlenmesi gereken bi filmm
'kalbimde,kalbini taşıyorum..' zaman zaman agırlassada tempo,tebessümün bol olduğu,yeri geldimi düşündüren,yeri geldimi duygulandıran özellikle sonlara doğru daha bir sürükleyeci ve güzel hal alan bir filmdi..!! başarılı bulsamda,şiddetle tavsiye etmem!takdir sizin,saygılarımla....
yarın vizyona girecek olan bu filme kesinlikle gideceğim.konusu çok güzel.ayrıca cameron diaz ı zaten çok seviorum.film güzele benziyor.mutlaka izleyeceğim