Iron Man
4,3

chuck87
chuck87

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldide bence 9 puan alacak kadar değil bide sakın ola filmi dublajlı seyretmeyin hakikaten filmin değerini düşürüyo özellikle Gwyneth Paltrow inki tam bi rezaletti..
yetisenesra
yetisenesra

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle marvelin en beğendiğim karakteri oldu. Ve Robert Downey Jr. performansıyla kendisine hayran bırakıyor.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
bidisirem87
bidisirem87

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bi film :) tavsiye ederim herkese... grafikleri çok iyiydi
bayzadd
bayzadd

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gayet iyi yapılmış bir film, macera ve aksiyon yeterince var biraz yeşl dev filmine benziyor bence izlenmesi gereken bir film.
hercan1976
hercan1976

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim. Vizyon neden bu kadar geç girdi anlayamadım ama çok net konuşacağım. Film beklediğimden daha güzeldi. Yönetmenin tarzı beklentileri veriyor, Jon Favreau özelliklerde görüntü yönetmeni Matthew Libatiqueyu kullanması özellikle uçuş sahnelerindeki yalınlık ve anlaşılabilirlik ile göz alıcı bir noktaya ulaşmış. Transformerstaki o göz yorucu tantana burada asla yok. Başoldeki Robert Downey Jr başta hakkında bazı şüphelerim oluştuysa da filmin hakkını verdiğini söylemeliyim. Sonuç olarak film iyi bir filmdi, özellikle kullanılan teknoloji ve kostümler harika. Güzel ve yerinde espirileri de unutmamak gerek. Bu tarz filmer arasında sıralama yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bence kahramanlık filmlerinde ilk beş şöyle:
(1) Batman returns
(2) Superman I
(3) Örümcek adam II
(4) Iron man
(5) Dark man
buhran1979
buhran1979

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence film süper olmuş özelliklede şu günlerde savaş çığırtkanlığı yapan ülkelerede belki biraz daha düşünmelerine yardımcı olur.
bbgultekin
bbgultekin

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
süper girişi, kahramanın gelişimi ve finali herşeyiyle yeni ve heyecanlı bir seri bizi bekliyor.Robert Downey Jr. bu adam oynadığı her rolün hakkını veriyor. Diğer Iron Man filmlerini bende heyecanla bekliyorum...
hadess-33
hadess-33

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
kizilkabus
kizilkabus

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten mükemmel robert downey jr. nin hayranı oldum bence herkesin zevkle izleyebileceği bir film.şimdiden ii seyirler...
twityt
twityt

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film efektleri ve oyuncuları gayet başarılı ama abartılacak kadar muhteşem bulamadım.spiderman,fantastik four,transformers gibi filmlerle mukayese bile edilemez vaktiniz varsa seyredebilirsiniz 10/7 puan
gncdrmz
gncdrmz

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici be filmdi .özellikile robert downey jr ın umar ve içki olayları yüzünden nasıl bu kadar ii oynadıgına şaşırdım
lebron198423
lebron198423

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Güzel film,eğlenceli film.Sinemadan çıktığında pişman olmuyosun.Son zamanlarda izlediğim en güzel film.
esoes9
esoes9

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yahu filmi izledim çin le alakası yok ama çin ordusundan bahsedıyorsunuz ..
nasıl bir çelişki bu ?
dakual
dakual

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fragmanı çımıştır bekleyelenler varsa
khuandi
khuandi

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence harika bir film. İnanın uzun zamandır bir filme gidipte bu kadar eğlenmemiştim. İlk başta klasik bir aksiyon filmi önyargısıyla gitmiştim ve film o kadar çok esprili oluşturulmuş ki türüne komediyi de eklemek yanlış olmaz. İmkanınız varsa Türkçe dublajlısına gidin, dublajı mükemmel, film ise 4-4lük. İzleyin, verdiğiniz paraya fazlasıyla değer :)