Gerçekten çok beğendim.Bence çok güzel bir film.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Hatta izleyeniniz varsa Hulk ın sonunda da Ironman le ilgili birşey var.Tam söylemeyim izleyenler anlamıştır zaten.İzlemeyenlerde bunu ve Hulk ı izlerlerse o zaman anlıycaklar.Acaba farklı birşeyler mi yapcaklar nedersiniz? Saygılar...
izlediğim en güzel çizgi roman uyarlamalarından biriydi. Batman Begins gibi gerçekçi bir uyarlama olmuş. Filmin sonlarına doğru biraz abartılı yerler vardı ama, bir çizgi roman uyarlaması olduğu için o kadar da olmalı tabii. Robert Downey de role cuk diye oturmuş. Süper bir film. 9,5 hak ediyor kesinlikle.
Çok iyi bir film değil ama,son zamanlarda çekilen çizgi roman filmlerine göre iyi.Çok büyük şeyler bekleyipte izlemeyin ama.Beklentisiz izlerseniz daha keyif alırsınız.
bügün izledim ben 10 puan verdim hayat adildir derler ya bu da öyle bişey amerikan silahlanmasına değişik bir bakış açısı boş bir film değil üstelik hayalcide değil gerçekçi olduğu kadar yenilikçi bir film kısacası ım ıron man
harika dört dörtlük bir uyarlama olmuş.iron man tony stark sanki çizgi romandan fırlamış filme gelmiş gibi.müthişti.iron mani daha fazla görmek çok isterdim.bir dahaki filme diyorum.seneryo,oyunculuklar harika.10 üzerinden 9 verdim bende.
Ben 9 puan verdim. İçinde bazı güzel mesajlarıda içeren bir film. Amerika kendi yarattığı silahlarla kendini vuracak. ya da masum insanları... bunu farkeden bir kişinin inanılmaz macerası