hakankara53
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sinemada izledim; özellikle seslendirme güzeldi.. Konusu güzeldi ; oyunculuk güzeldi : kadroda iyiydi.. Bir macera ve bilim kurgu filminde olan herşey vardı... Espri - aşk - macera - heyecan - seslendirme vs. hepsi güzeldi ve yerindeydi..
Sinemaya girmeden önce; kararsızdım çünkü bilgim yoktu ama izledikten sonra pişman olmadım açıkcası.
bence cok güzeel bi yapım olmuş. artık süperkahraman lar bir araya geliyorlar birleşim başlıyor acaba bu birleşmi gösterecek film ne zaman vizyona girmiş. ayrıca bu fil increcdible hulk ile bağlantılı ki ironman yapım aşamasına girdiin de yapıncılar hulk un da yapılmasını istemişler...
çizgi romanlardan uyarlanan filmleri beğenirim ama çocuksu olmayanları, bu filmi izlemeden önce çocuksu bir film bekliyordum ama yanılmışım gayet güzel.beğendim
Tüm zamanların en iyi süper kahraman filmlerinden biri olduğu kesin.R.Downey Jr. yine çok başarılı.Ayrıca filmin sonunda ki yazıların da sonunu beklerseniz bir sürprizle karşılaşacaksınız.