bu mu şimdi okadar puan verdiğiniz film. amerikanın güncel düşmanı hangisiyse kötü adam o, tipik amerikalılar ukala olur ama çok akıllıdır tanımına uygun esas oğlan tenekeden zırh yap bizde izleyelim. bu arada yamuluyorsam beni düzeltin kötü oğlan diyo ki cengiz han ok ve yayı icat ederek dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuş. amerikan sineması gidici benden demesi...
tek kelimeyle harika bir film ustaca tasarlanmış.bir bilimkurgu hayranı olarak bu filmi çok beğendim.filmin başrol oyuncusu Robert Downeyide takdir ediyorum çok iyi oyunculuk yapmış.senaryo zaten harika sonuç olarak mükemmel bir yapım.10/9
Temiz bir filmdi.Sonlarına dogru olaylar abartılı ve sacma gerçekleşsede filmi basarılı buldum.Robert dawney nin müthiş karizması için bile görülmeye deger aslında fakat dedigim gibi bazı abartılara hazırlayın kendinizi.Yani a.b.d nin iki ceo su apartman üstünde filan:)
evet uzun bir aradan sonra robert downey jr bu kadar iyi bir oyunculukla görmemiştim. rolünün hakkını verdiğini düşünüyorum ve ben gwyneth paltrow u normalde hiç beğenmem ama burada dikkatimi çekmeyi başardı serinin devam filminde görüşmek üzere 10/8
iron man çok sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir karakter. diğer süper kahramanların aksine bir çok çevreye hitap ediyor. kötü adamların peşine düşen kahraman rolünde olsada gayet sebepli, gerçek amaçları var. her nesilde dikkat çeken gerçekçi bir temele dayanan konusu bence çok önemli. filmden fazlaca görsel efekt beklerken bize bunu gayet tadında sunması çok hoş. çünkü iron manın buna ihtiyacı yok, ki zaten robert downeyi izlemek oldukça keyifli. iron manın yapısına oldukça oturmuş. bir sonraki macerayı bekliyoruz.