Iron Man
4,3

egfurkan
egfurkan

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çizgifiliminde çok ii buluyodum.Filiminide iyişallah öle yaparlar.Bufilmi sabırsızlıkla bekliyorum.
nephthysus
nephthysus

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben bu filmden umudu kestşm nerdeyse.2 yıldır hiç bir gelişme yok.ne yönetmen belli ne oyuncular herhangi bir senaryosu olduğundanda şüpheliyim.
thugboy
thugboy

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çizgi roman uyarlamalarının hepsini çok beğendim.bence buda beğenilecek kadar güzel olacaktır. umarım hayal kırıklığına uğramayız...
deniz-atim
deniz-atim

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
herkesin içinde çizgi roman karakterlerine karşı bir hayranlık ve sevgi vardır. bizler sevgimizi filmleri alarak, hayranlığımızıda defalarca izleyerek gösteriyoruz. kimileri ise filmlerin evlerimize kadar girmesi ile sevgilerini gösteriyor. kısacası çizgi romanlarda okuduğumuz kahramanlardan değilmi biran önce çıksın sinemaya ve bu seferede sevgimizi sinemasına giderek gösterelim
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

6 Eylül 2005 tarihinde eklendi
çizgi kahraman hayranları umarım bu filmle daha çok sevinecekler.ben gerçekten filmin tatmin edici nitelikte olucagına inanıyorum.çünkü bu fantastik-çizgi kahraman hikayeleri birbiriyle yarışır hale geldi.ii bir mücadele biz seyircileride etkileyecektir.Yaşasın fantastic filmler!!!!