Bir yandan Paul Walker Jessica Alba ikilisini izlerken diğer yandan müthiş sualtı nefes kesiyor..Walker da gönülleri feth etmiyor değil hani :)Mavilikleri ve maviliklere doğru inmeyi sevenler kaçırmamalı..
Açıkçası beklediğim gibi bulamadım. Sürekli deniz altında geçen konusuyla bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor. Deniz tutkunlarına, özelliklede dalmayı sevenlere çok keyif verebilir. Ama onun dışında vasat bir film bence.
film başlarda çok hareketli fakat bir türlü konuya giremiyor.filmde hep bişeler olacak diye bekliyoruz olmuyor mu oluyor tabi. son söz sıkılmadan izleyebileceğiniz keyifli bir macera filmi...
çokta alışılmış bi konusu olduğunu söyleyemem. farklı. ve çok ama çok gzl. paul walker ı tekrar izlemek çok zevkliydi. jessica albayla çok hoş bi ikili oluşturmuşlar. filmde gerçekten çok gzldi. ve filmin sonuna bayıldım :) mutlaka izleyinnn