volkanick
7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Senaryodaki kopuklukları ve klişeleri gözardı eder ve filmi sadece eğlenmek için izlerseniz gerçekten eğleneceksiniz.Chris Tucker ı tekrar görmek çok iyi oldu neden bu kadar az filmde karşımıza çıkıyor bilmiyorum ama bu fırsatı kaçırmayın derim.Chan yine bildiğiniz gibi.Umarım bu seri 5-6.filmide görür.
Ross LaManna,Jeff Nathanson ve Brett Ratner bu üçlemeyle sinema tarihinde çok büyük bir iş başarmış olmadılar belki ama giderek artan bir seyir zevki ve eğlence yakalamayı başardılar.Rush Hour3 ilk iki filme göre oldukça kısa ama daha fazla güldürüyor,daha fazla eğlendiriyor.Rush Hour serisi de muhtemelen bu son filmle arkasında geniş bir hayran kitlesi yaratarak noktalanıyor.
çok fazla puan verilmiş bu film için. beayzperdenin ortamala puanları şahsi görüşüm ile uyumlu. ama maalesef bunun puanı abartı oluş. carter denen siyah olmasa film hiç çekilmez.