Beethoven-2
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Öyle bazı sahneleri akılda kalacak, insanı bambaşka dünyalara götürecek, ufuklar açacak bir film değil ama, komediyse komedi yani! Paranızın karşılığını sonuna kadar veriyor. Bir sürü sahnede çok güldüm. (Sonunda çekim hatalarını da vermeleri güzel bir incelikti)Tek amacınız gülmekse, kesinlikle birebir.
dun aksam ızledım süper bir film ya komedi aksiyon macera hersey var inanın biran sıkılmıyorsunuz Chris Tucker ve Chaki Chan süper bir ikili hele Tucker gülmekten karnınıza agrılar sokuyor.inanın salon kahkahalar eksık olmadı muhakkak gıdın h.sonunuz süper gecer
Sadece sunu sölemeliyim müthiş bir film.moralim sıfırdı filme girmeden önce hele ki kız arkadaşımdan ayrılmıştım.çıktıktan sonra moralim tavan yapmıştı ve hiç bitmesin istedim.Ve filmin sonundaki küçük komiklikleri seyretneyi unutmayın sakın. 10/10