Spartaküs
4,3

deckard76
deckard76

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
-Romadan tek istediğimiz özgürlüğümüz.Sinema tarihinin en görkemli yapıtlarından muhteşem özgürlük destanı.10/10
hookers
hookers

24 Şubat 2005 tarihinde eklendi
BENCE KUBRICK`İN 2001 VE BARRY LYNDON İLE BİRLİKTE EN İYİ FİLMİ.ROMA DÖNEMİNİ EN İYİ ANLATAN FİLM OLMAKLA BİRLİKTE EN İYİ TARİHİ FİLMLERDEN BİRİSİ.OYUNCULAR ARASINDA K.DOUGLAS VE L.OLIVIER ÖNE ÇIKMIŞLAR.SADECE BİNLERCE FİGÜRANLA ÇEKİLEN SAVAŞ SAHNESİ BİLE BU FİLMİ BENZERLERİNDEN AYIRIYOR.YÖNETMENLİÐİNİN BAŞINDAKİ KUBRICK`İN TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLADIÐI MUHTEŞEM BİR FİLM...
Burakrises
Burakrises

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
süper bir başyapıt 10/100
mayhemproject
mayhemproject

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Antik Roma’da ayaklanan kölelerin mücadelesi ve Gladyatör Spartaküs’ün öyküsü.Amerikan Sinemasının ürettiği sayısaz tarihi filmler arasından gerçeklere en yakın,er inandırıcı ve en dürüst olanı.
Mustafa Arıboğa
Mustafa Arıboğa

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ahh ah... 28-30 sene kadar önce izlediğimde 3-4 gün boyunca sarhoş gezmiş ağbeyimle birlikte sürekli bu filmi konuşmuştuk. O tarihe kadar izlediğim hiç bir filmde kahraman ölmemişti çarmha gerilerek ölüme terk edildiğinde birisinin kurtatacağını beklerken film bitmişti. Ne filmdi ama.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmin 1960 yılında çekilmiş olmasına inanamıyorum.gerçek bir efsane.
ahmetkoca35
ahmetkoca35

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Eski bir film oldugu için çabuk sıkılırım diye düşünmüştüm.Ama o 3 cd nasıl geçti anlamadım bile.Bir başyapıt oldugu konusunda hemfikirim.Kesinlikle izleyin.10/10