Spartaküs

bir basyapit....
gordeslideniro
gordeslideniro

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yapım yılı dikkate alınırsa mükemmel bir film kuşkusuz. Kubrick yine ustalığını konuşturmuş. Bilinen Kubrick tarzının dışında ben istediğim zaman her çeşit filmin altından kalkabilirim mesajı veriyor usta yönetmen...
potemkin-2
potemkin-2

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Aynı türde Spartacusden sonra çekilmiş filmler bu filme bir özenti niteliğinde kalıyor. Türünde Ben-Hur ve Spartacüs üstüne başka film tanımıyorum. Her türdeki büyük filmlerin efsane yönetmeni Kubrickin de en iyi filmidir bence.
realist1526 R.
realist1526 R.

29 Mart 2015 tarihinde eklendi
kötü yanı gereğinden uzun ve sıkıcı yerlerinin olması.1960 yılında olsaydık 5 yıldızdı.şimdi, orta derece idare eder bir film.
Scarface
Scarface

27 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film oldukça durağan seyreden bir film.Yapım yılına göre daha doğrusu döneminin bol şaşaalı ve müzikal altyapılı filmlerine göre büyük bir risk alınarak gerçekçi sinema anlayışıyla kurgulanmış bir eser.Fakat diğer yandan tarihsel açıdan oldukça sade ve zayıf bir film.
Yilmaz Gölcü
Yilmaz Gölcü

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin en büyük hikayesi.Sürükleyici bir öykü ve usta oyunculuklar ve zamanına göre gayet başarılı savaş sahneleri.Arşivlik bir film.
faruk kurt
faruk kurt

2 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Barry lyndon kadar kaliteli olmasa da dönemine göre gayet kaliteli bir yapım kesinlikle izlenmesi gereken bir eser 7.6/10
A-C-A-B-
A-C-A-B-

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmin 1960 yılında çekilmiş olmasına inanamıyorum.gerçek bir efsane.
ahmetkoca35
ahmetkoca35

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Eski bir film oldugu için çabuk sıkılırım diye düşünmüştüm.Ama o 3 cd nasıl geçti anlamadım bile.Bir başyapıt oldugu konusunda hemfikirim.Kesinlikle izleyin.10/10
İzlenir mi İzlenmez mi?
İzlenir mi İzlenmez mi?

20 Mart 2023 tarihinde eklendi
İzlenir diyorum ama çok sabırla izleyeceğiniz bir tarihi film. Köleliğe karşı bir mücadele konu alınmış. Övülen batının, temelleri nereden geliyor, nasıl rezilliklerle dolu bir geçmişleri olduğunu görmek için izlenmesi gereken bir film. Gladyatörler hakkında bilgi sahibi olmak içinde izlenebilir. İzlerken eğlenmeyeceksiniz ama berbat da diyemem.
İzlenir mi? İzlenmez mi?
- İzlenir.
buzutku
buzutku

2 Mart 2005 tarihinde eklendi
Zamanına göre cok güzel bir film..
mr-donjuan
mr-donjuan

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
stanley kubrick(toprağı bol olsun) en sevdiğim yönetmenlerden biridir.ama nasıl olmuşta böyle stüdyo işi bir film çevirmiş,anlamış değilim.
dejo-88
dejo-88

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
özgürler için ölüm korkudur ama köleler için kurtuluştur.bu film anlatılmaz sadece izlenir.biraz seneryoda kopukluk olsada ben hurdan sonra izlediğim en iyi arşivlik film.9
oblomov1300
oblomov1300

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
yürü babam yürü sürekli yürüyen insanlar başka bişey yok zaten kubrick bu filmi para kazanmak için yapmıştı kendinden bişey yok filmde.
imposssssible
imposssssible

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.Gerçekten başyapıt sayılır..izleyenler kesinlikle pişman olmazlar (tabiki iyi bir izleyivilerse) :) 10 üzernden 10