kuzularynsessizli-i
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film iyiydi. Hiç canım sıkılmadı izlerken. Film durgun ilerliyor ama yine de izleyiciye birşeyler verebiliyor. Anthony Hopkins ve Gwyneth Paltrow gerçekten de iyi bir oyunculuk çıkarmışlar. Anthony Hopkins özellikle alışılmışın dışında bir rolle oynamış...10/8
çok iyi bir film diyemesemde gwyneth paltrow'un oyunculuğu gerçekten beğendim.kaç. puan versem diye uzun süre düşündüm ve 6 puan da karar kıldım her ne kadarv yukarıya 7 versemde:)))
Anthony Hopkinsin kendine yazık ettiği film...beğenmedim hatta berbattı diebilirim..tüm film boyunca acaba ne olucak kaygısını taşıdım ve beni hayal kırıklığına uğrattı...
beğenmedim hatta kötü bile diyebilirim başrol oyuncuları oscarlı ve gerçekten iyi oyunculat filmde rollerini de iyi oynamışlar tamam ama film kötü olunca ve birkaç psikolojik filmin karması halinde sunulunca iyi oynamak da pek işe yaramıyo aslında bunu bu filmde görebilirsiniz
Bu sitede hangi filmin notu imdb notundan düşükse mutlaka ama mutlaka o film iyidir tezimi doğrulayan bir film daha.Beni yanıltmadığınız için teşekkürler.
Filmde öne çıkan zaten baba-kızın performansları hopkins için zaten diyecek lafım yok ama gvenit beni şaşırttı.Bence kesinlikle görülmesi gereken bir performans
Bencede filmin tek izlenir yanı Anthony Hopkıns’ın oyunculuğuydu!!Aslında çok iyi ve değişik bir senaryosu olmasına rağmen son derece durağan bir tempoda geçmesi bence filmi öldürmüş..Hadi madem öyle oldu diyelim hiç olmadı sonunda şaşırtsalardı seyirciyi bari...
ya çok enteresan bi film beni aşırı etkiledi çok güzeldi hele jake gyllenhall çok güzel bi performans sergilemiş konuşma tarzları hareketleri çok güzeldi ve izlenenler tarafından çok anlaşılmayan konu kanıtı kimin bulduğu daha doğrusu kimin yazdığı bence o kızın buluşu ve babasınınkiyle çok uyumlu nerdeytse aynı olan bi buluş
filmin konusu ilgimi cekti acıkcasıyanlız filmde işlenilen konunun cook iyi irdelenememesi ve kurgulanamaması vasat bi film olmasına sebep olmus.anthony hopkins pek geride kalmıs filmdeuzerine daha fazla durabilirlerdi.-izlenmesi mutlak bi film DEÐİL bence---