Aşkta Her Şey Mümkün
    3,9
    Aşkta Her Şey Mümkün hakkında görüşlerin ?

gskaltay
    gskaltay

14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    jack nicholsonn dan mükemmel bir romantik komedi aslında komik değil daha çok duygusal bir film karmaşık bir aşkı anlatıyo yani kimi eli kimin cebinde belli değil:)romantik film seviyoranız kaçırmayın derim...
    bisikletlikyz
    bisikletlikyz

2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Ayyy bilmiorum ama ben o kadar fazla beenmedim hatta hiç beenmedim.Genelde bu tür filmleri beenirim ama bilmiorum.Belki o gün sarhoştum ya da gerçekten kötüydü.
    hashbehkar
    hashbehkar

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir romantik komedi. Dikkatinizi çekerim çoğu diğer romantik komedi gibi içi boş değil, konu çok güzel. Hem gülüyorsun, hem de filmde "aşkın varlığı" hissediliyor. Jack Nicholsonn ve Diane Keaton çok iyi oynuyor, iti iş çıkartmışlar.
    orcunma
    orcunma

4 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    asksa ask ..yaşsa yaş..j.nicholson sa oda var.guzel bir romantik komedi.d.keaton'da cok guzel eslik etmis.romantik komedi sevenler kesin izlesin.ancak bir dip not keanu reeves hayranlari sakin izlemeyin.yada izleyinde ondan hicbirsey beklemeyin.
    burakzekai-29
    burakzekai-29

30 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    aşk üzerine yapıılmış çok hoş bir film mutlaka izleyin...
    progaia
    progaia

18 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    çok hoş bir film seyrederken çok iyi vakit geçirdim diana keaton bir harikaydı..
    klace
    klace

26 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    hoşça vakit geçirmek için ideal.ama tabiki başyapıt deil.
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    muhteşem bir filmdi izlerken çok zevk aldım şiddetle tavsiye ediyorum özelliklede Diane Keaton'un o ağlama sahneleri süperdi
    ebrustr
    ebrustr

5 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    cok begendim..jack nicholson her zamanki gibi formunda..diana keaton yasina gore hala cok hos bir kadin!!!..goruntuler harika..insanin icini aciyor..sonzamanlarda izledigim romantik komedilerden cok daha iyi..ask icin her zaman umut var!!!
    duygubrethil
    duygubrethil

17 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Ya film iyiydi hoştu.. Jack Nicholson 1 numara ama.. bir de o her sahnede sarkan mikrofonlar olmasaydı!!!! ooof offf
    ozgeozgen84
    ozgeozgen84

6 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    bende izledim güzel ama bence sonun çok uzatmışlar ayrıca en komik sahnejack nickholsonun hastanedeki hali:))))
    poiii
    poiii

4 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    çok güsel şeker bir film.bence izleyin
    rejimantasyon
    rejimantasyon

3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Mevsimden midir nedir ardarda romantik komedi izler olduk, e tabii bu durumdan da oldukça hoşnutuz tabii, bunda da Jack Nicholson var Diane Keaton var e bir de Keanu Reeves daha ne olsun arkadaslar???? Çok eğlenceli çoook. Mutlaka izleyin izlettirin. Özellikle az sahnesi olmasına rağmen Frances McDormand ne kadar güzel oynamış resmen ayrı bir tat katmış filme.
    xhero1905
    xhero1905

28 Mart 2004 tarihinde eklendi
    Güzel mekanları, hoş diyalogları ve de sağlam oyuncularıyla koltuğunuza gömülüp keyifle izleyebileceğiniz bir tatlı bir romantik komedi.
    emreavcar
    emreavcar

23 Mart 2004 tarihinde eklendi
    aslında genel olarak falsosu olmasa da başroldeki Nicholson ve Keaton'ın performanslarıyla ayakta duran bir yapım olmuş. Son derece keyifli (özellikle ilk yarısı) bir romantik komedi olan filmde ayrıca Keanu Reeves'in oldukça doğal bir performans sergilediğini belirtkmekte de fayda var... (6/10)