gskaltay
14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
jack nicholsonn dan mükemmel bir romantik komedi aslında komik değil daha çok duygusal bir film karmaşık bir aşkı anlatıyo yani kimi eli kimin cebinde belli değil:)romantik film seviyoranız kaçırmayın derim...
Ayyy bilmiorum ama ben o kadar fazla beenmedim hatta hiç beenmedim.Genelde bu tür filmleri beenirim ama bilmiorum.Belki o gün sarhoştum ya da gerçekten kötüydü.
Kaliteli bir romantik komedi. Dikkatinizi çekerim çoğu diğer romantik komedi gibi içi boş değil, konu çok güzel. Hem gülüyorsun, hem de filmde "aşkın varlığı" hissediliyor. Jack Nicholsonn ve Diane Keaton çok iyi oynuyor, iti iş çıkartmışlar.
asksa ask ..yaşsa yaş..j.nicholson sa oda var.guzel bir romantik komedi.d.keaton'da cok guzel eslik etmis.romantik komedi sevenler kesin izlesin.ancak bir dip not keanu reeves hayranlari sakin izlemeyin.yada izleyinde ondan hicbirsey beklemeyin.
cok begendim..jack nicholson her zamanki gibi formunda..diana keaton yasina gore hala cok hos bir kadin!!!..goruntuler harika..insanin icini aciyor..sonzamanlarda izledigim romantik komedilerden cok daha iyi..ask icin her zaman umut var!!!
Mevsimden midir nedir ardarda romantik komedi izler olduk, e tabii bu durumdan da oldukça hoşnutuz tabii, bunda da Jack Nicholson var Diane Keaton var e bir de Keanu Reeves daha ne olsun arkadaslar???? Çok eğlenceli çoook. Mutlaka izleyin izlettirin. Özellikle az sahnesi olmasına rağmen Frances McDormand ne kadar güzel oynamış resmen ayrı bir tat katmış filme.
aslında genel olarak falsosu olmasa da başroldeki Nicholson ve Keaton'ın performanslarıyla ayakta duran bir yapım olmuş. Son derece keyifli (özellikle ilk yarısı) bir romantik komedi olan filmde ayrıca Keanu Reeves'in oldukça doğal bir performans sergilediğini belirtkmekte de fayda var... (6/10)