bu filme berbat diye yorum yazanlar müzikal oldugu için berbat yorumunu yapıyolar bu filmin berbat oldugunu gostermez bunu bi ögrenin ilk önce filmin berbat olması anca senaryo kotudur oyunculuk kotudur o zaman filme berbat dersin ama bu filmde senaryoda muhtesem oyuncularda muhtesem hatta yonetmende muhtesem o zaman bu film berbat deil bende izledim.müzikal filmlere pek ilgim olmasada bu film sizi etkiliyor kesinlikle depp oyunculugu kendıne hayran bırakıyor.kesinlikle izleyin...
daha önce müzikal izlememiştim fakat film çok güzel olmuş, şarkı söylerken birden konuşmaya geçmeleri hoş olmuş, sıkıcı değildi, kanlı bir film ama elinde usturasıyla intikam peşindeki bir berberden başka ne beklenir ki.. oyuncular harikaydı tabi ki ama hepsi iyi oynadı bence, farklı bir film izlemek isteyenler izlesin
normalde müzikalleri hiç sevmem ve başta da yadırgamıştım ama sonra filmin havasına öyle bir kaptırdım ki başarılı eserler filme büyük bir hava katmış.Johnny Depp için ne kadar övgü yağdırsak az bu film için,çok başarılı oynamış ve Tim Burton da harika yönetmiş.
az önce filmden çıktım ve fena halde uykum var.ama yatmadan önce bi iyilik yapmak istedim birkaç kişide olsa hayatınıza 2 saat kazandırmak bi nevi hayat kurtarmaktır :) bir film bu kadar kötü olur ya sakın izlemeyin..üstelik bu sözlerin sahibi büyük bir tim burton hayranı...
bence güzel bi müzikal ama Sweeney Todd bnei biraz ... bilmem işte o fikmden sonra johnny deepden pek hoşalnmıyorum ama şu çocuğun yediği pastadançıkan el aaaa orası kötüydü ama gineden güzel bir film ve izlenilicek bir şey 10/8
Tim Burton ve Johnny Depp yine birarada ve yine harikalar yaratmıslar.Burton ın sinema farklı bakışı ve nerdeyse her seferinde olduğu gibi Deppin de buna katkılarıyla harika bi yapım olmuş.filmin özellikle müzikal olarak çekilmesi zaten güzel olan konuyu daha da çekici kılmış bence.tabi helena Carterı da unutmamak lazım duruşuyla bile filme ne kadar yakıştığını gösterdi ki oyunculuktan hiç bahsetmiyorum.tek kelimeyle harikaydı.mekan ve kıyafet tasarımları filme gothic bi hava katmış.dönemin özellikle ingilteresine bakışı da gayet doyurucuydu...neyse kısacası tavsiye derim :)