filmin puanı benim beğenime göre fazla yüksek açıkçası.sanırım bana göre değil. oysa ki tim burton ve jhonny deep in her filmine bayılırım.ama beni pek tatmin etmedi. yönetmen ve deepin hatırına 7/10
Haftanın iyi filmlerinden. Çok başarılı bir müzikal. Deep ve Bonham Carter müthiş bir ikili oluşturmuşlar. Tim Burton'un filmin yönetmeni oluşu film açısından çok iyi bir şseçim olmuş bence. Filmin tek kusuru sanılan aksine şiddet ve korkunç sahnelerin dozajının çok düşük ve bu sahnelerin çok az oluşu. Burton filmde bana göre müzikale, korku tarzından çok daha fazla önemsemiş halbuki bana göre tam tersi olmalıydı.
Tim Burton'dan değişik bir sinema. Favori oyuncuları Depp ve Carter'ı yanına alan yönetmen filmlerinde pek görmediğimiz şiddeti burada doruğa çıkarmış. Bunun filme kattığı hava korku dışında mizahi yöne de katkı sağlıyor. Burton şiddete rağmen tıkır tıkır işleyen bir senaryoya sahip. Oyunculuklar özellikle Carter muhteşem. Belki de tek kötülüğü Depp in kızını ve o genç adam arasındaki enteresan , alelacele gerçekleşen aşk . Sonuç olarak Burton sinemasının harikulade diyebileceğimiz işlerinden..
Film iyi bir film buna bir sözüm yok.Buradaki puani ise biraz fazla bence(Tim Burton-Jonhy Depp sempatisi sayesinde birazda).Iyi bir film ama basyapit,klasik degil isin gerçegi.Çünkü konu çok bilindik bir yoldan ilerliyor.Filmin konusunu okuduktan sonra filmi izledim, açikçasi senaryoda beni sasirtan pek bir yer olmadi. Film Beter Böcek,Ed Wood,Makas Eller gibi klasikler arasina girebilecek gibi gözükmese de eli yüzü düzgün iyi bir film, fazla da abartilmamali ama.
Film izlediğim ilk müzikal film olma niteliğini taşıyor. Filmin o karanlık havası, mekanları ve soluk benizli insanları izleyenleri ürkütmeye ve özellikle Johnny abimizin sahneleri insanın kendini germesine neden oluyor.Genelde kanlı filmleri sevmem siz de benim gibiyseniz dikkat edin. Belki inanmıyacaksınız ama filmin bir sahnesinde çok kan var diye bayılmıştım ilk defa başıma böyle bir şey geldi :D Her yönüyle güzel bir film.
Sweeney Todd, ünlü Broadway müzikalinden uyarlanmış, Tim Burton'ın yönetip Johnny Depp, Helena Bohnam Carter ve geçen aylarda kaybettiğimiz Alan Rickman'ın başrolünde olduğu bir intikam filmi. Filmin konusunu yazmaya gerek duymuyorum çünkü bu film, klasik bir intikam filminden ibaret temelinde. Ama bir fark var.
Sweeney Todd, oldukça farklı bir film olduğunu her saniyesinde belli ediyor. Konsept, mekanlar ve kostümlerin hepsi mükemmel. Ama özellikle de oyunculuklara bayıldım. Depp, en iyi ve en güçlü performanslarından birisini bu filmde göstermiş. Carter da öyle. Bu ikilinin birlikte yaptıkları en iyi işlerden birisi ortaya çıkmış. Özellikle de müzikal sahnelerini canlı olarak söylemeleri oldukça cesurdu, oyunculuklarının içine şarkıları da ekleyince, daha da iyi bir performans ortaya çıkmış.
Aslında, bu film gerçekten kendi dalında bir fark yaratmaya çalışmış ve başarmış da. Sadece, bütün bunlara rağmen bir intikam filmi olarak kalması filmi biraz zayıf göstermiş. Bu yüzden film bittikten sonra sizi aşırı etkilemiyor. Sadece, en dramatik şekilde bitiyor.
Ama genel anlamda, Sweeney Todd'u başarılı buldum. Her ne kadar "intikam" konusunda beni etkilemese de, başarılı oyunculukları ve konseptiyle kendi alanında bir fark yaratmayı başarmış. Eğer intikam filmlerine bayılıyorsanız, bu film belki de sizin en sevdiğiniz film olabilir. Meraklısına.
depp ve carter in oyunculuğuna diyecek birşey yok tim burton dan daha iyi bir film beklerdim sıradan bir intikam filmi olmuş.... müzikal sevmeyenler hiç bulaşmasınlar bazen epey sıkıcı olabiliyor (bu arada anthony i oynayan eleman ve çırak berbattı) 10/6
Sinemaya gitmeden önce konusunu arkadaşlardan dinlediğimde etli turta filan mide bulandırıcı gelmişti, ama müzikal o kadar başarılı ki senaryo hiç rahatsız etmiyor. Ön yargı ile gittiğim halde çok beğendim, müzikal seven herkese tavsiye ederim...
10/10 değil ama güzel film.. izlediğim ilk müzikaldi ve çok hoştu müzikler, johnny depp çok iyi oynamış bir filmde değil de tiyatro sahnesinde oynuyor gibiydi.. genel olarak süper harika müthiş diyemem, iyi güzel diyebilirim..
çok hayal kırıklığına uğradım!! bence konu,olaylar güzeldi.tabi oyuncuılara laf yok.Johnny yine süperdi. film müzikla olmasaydı 10 puan verirdim en güzel ses Johnnyde vardı.şu aşık olan iğrenç söyledi ben artık sinemada gülmeye başladım.vasat bir film olmuş:( 6/10
Mükemmel oyuncular,profesyonel bir yönetmen,değişik konu fakat sıkıcı bi film.Normalde müzikalleri fazla sevmem fakat oyuncu kadrosu için gidilmeye değer olduğunu düşünmüştüm.Fakat film bi yerden sonra aşırı derecede sıkıcı gelmeye başladı.Hatta sonlarına doğru duygusal sahnelerde bile gülme krizine girdim. Ayrıca yapılan bazı yorumların aldatıcı olduğunu düşünüyorum.Birkaç yorumda aşırı kanlı olarak söylenmiş.Bence çok yapmacıktı.Yani kan demeye bin şahit gerekir. Tanıtımda gerilim filmi olduğu yazıyo fakat Johnny Deep şarkı söleye söleye insanları kesiyo gerilimden eser kalmıyo.Ayrıca filmin sonu vermesi gerekn asıl duyguyu tam olarak verememiş. Sonuç olarak benim gibi düşünüp oyuncuları ve yönetmeni için filmi izlecekseniz iki kere düşünün..