karyadoryan
11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence güzel bi müzikal ama Sweeney Todd bnei biraz ... bilmem işte o fikmden sonra johnny deepden pek hoşalnmıyorum ama şu çocuğun yediği pastadançıkan el aaaa orası kötüydü ama gineden güzel bir film ve izlenilicek bir şey 10/8
genel olarak güzel bir filmdi.tim burton ve johnnyden iyi bir film.bu film sayesinde johnny nin güzel sesini duymuş oldum.gerçekten çok iyiydi.hikaye güzel ama bazen koptum filmden.sonuna çok üzüldüm ama.katillik bir insana bu kadar yakışır. asla unutma,asla affetme,asla vazgeçme. zihnime kazındı bu.
Açıkcası bu filmin müzikal bir film olduğunu bilmeyerek izledim. Makas eller tarzındaydı. Filmin sonunda sanki bir masal okumuş gibi oluyorsunuz. Ama şunu söylemek gerekir film akıcı değildi. Yer yer sıkıyordu. Kimseye tavsiye edebileceğim bir film değil. Çünkü hem müzikal hem de ortalığın kan gölüne döndüğü film tarzlarının ikisini de seven bir kesim bulunmamakta...
Film iyi bir film buna bir sözüm yok.Buradaki puani ise biraz fazla bence(Tim Burton-Jonhy Depp sempatisi sayesinde birazda).Iyi bir film ama basyapit,klasik degil isin gerçegi.Çünkü konu çok bilindik bir yoldan ilerliyor.Filmin konusunu okuduktan sonra filmi izledim, açikçasi senaryoda beni sasirtan pek bir yer olmadi. Film Beter Böcek,Ed Wood,Makas Eller gibi klasikler arasina girebilecek gibi gözükmese de eli yüzü düzgün iyi bir film, fazla da abartilmamali ama.
johnny deep her zamanki gibi tim burtonla harikalar yaratmış..filmin ortamı biraz boğucu gibi gelebilir ancak benim çok hoşuma gitti..izlenmeli farklı bi havası var..9/10
birileri filmin sonunun çok basit olduğunu söylemiş, ana fikirin zaten bu olduğunu anlamayan arkadaşlara sesleniyorum; filmde genel anlamda görsellik ve müzikal konsept ön planda,, siz bunu sonu çözülemeyen karmaşık filmlerle bağdaştırmamalısınız, aksi takdirde filmde verilenleri alamazsınız,,izlerken sizi başka yerlere götüren kasvetli bir o kadarda fantastik hava ve buna eşlik eden müzikal uyaklar yeter de artar bile,, arşivlik Burton filmlerinden biri 10+/10
Tim Burton ve Johnny depp filme ayrı bir renk katmışlar.Müzikal pek sevmem ama bu film hoşuma gitti tabi bunda yönetmenin ve oyunculukların da payı büyük güzel bir eser ortaya çıkarmışlar sıkılmadan kendini izlettiriyor.Yalnız film çok kanlı onuda belirtmek isterim ailece izlenecek bir film değil yani. 8/10
Bence çok güzel çok orjinal bir müzikal olmuş.. Zaten yönetmenin Tim Burton olupta filmin orjinal olmaması imkansız bir olay =)Çok keyif alarak izledim kesinlikle tavsiye ederim..