Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
    4,2
    1926 Puanlama
    Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?

seymaerisen
    seymaerisen

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    johnny depp sesi ile büyülülyor resmen ben çok beğendim
    arifozdemir
    arifozdemir

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Mükemmel bi Tim Burton klasiği olmuş.. İnanın müzikalleri pek te sevmeyen ama Burton hayranı bi adamdım. Ama bu hakikaten övgüleri hakeden bi film olmuş. Bu filmde normal aksiyon gerilim falan beklemeyin.. Herkese de hitap etmediğini düşünüyorum. Bu filmi ya çok seversiniz ya da berbat dersiniz. Bu tarzlardan hoşlananlar için harika bi film oalcaktır. Johnny Depp ve Helena Bonham Carter mükemmel oynamışlar.. Ve inanılmaz bi finalle bitirilmiş.. Gerçekten çok güzel ve oldukça dramatik..
    e-imren87
    e-imren87

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ben bu filme hayranım yaa ..bir nefret hikayesi ancak bu kadr güzel anlatılabilrdi fantastik olarak ..bu filmn arşivimde ayrı bi yeri vardır...tim burton ve johnny depp ikisi ballı lokma tatlısı resmen..Beğenmeyenlere şaşrdım ya ben o kadr beğenmiştim ki..hayret bakış açısı tabi ...ayrıca deppin mimiklerine de hastayım ya oyunculuk her filmde olduğu gibi mükemmeldi bakışlarıı faln...sözün özü harika bir filmdi.
    sercanduyan
    sercanduyan

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filme sadece 45 dakika dayanabıildi...dvd yi çıkartıp hemen çöpe attım...bir film ancaj bu kadar kötü olabilir...bu puanı nasıl alabilir hayret ediyorum...1/10
    metin-e-r
    metin-e-r

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ben bir johnny depp hayranıyım ama bu film şu ana kadar izlediğim tüm johnny depp filmlerinden daha berbattı kesinlikle zaman kaybı=(
    mimren18
    mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Filmin müzikleri çok güzel, filmin kostümleri çok güzel, filmin dekoru çok güzel, filmde johnny Deep oynuyor ve Tim Burton yönetiyor. daha ne olsun?
    mangali
    mangali

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Johny Deppin başrolde olduğu ve Yönetmenliğinin Tim Burton yaptığı bir film kötü olabilir mi? T A B İ Kİ H A Y I R
    fulya-arikan
    fulya-arikan

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    hani sinemada izlemediğiniz için pişman olduğunuz filmler vardır ya işte sweeney todd benim için bu filmler arasında 1. sıraya oturdu gerçekten süper bi film müzikler makyaj ve o karanlık doom ortam. müzikal diye tereddüt etmeyin mutlaka seyredin.
    fearless
    fearless

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bence güzel bir filmdi fakat dahada güzel olabilirdi diye düşünüyorum.
    duygu-t89
    duygu-t89

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmle ilgili yorumları okuyunca ben filmden anlamadığımı düşündüm bian için, filmi hiç beyenmedim.Tim burton ve Johnny Depp ikilisinin tüm filmelerini izledim.İçlerinde en kötü bulduğum filmdi bu.
    esrasarioglu-84
    esrasarioglu-84

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bir film, herkesin izlemesini isterim... Hele müzikleri bir harikaydı...
    ndr-trn
    ndr-trn

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    müzikal filmlere karşi hep önyargılı davranırdım ama bu filmi bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim ve kesinlikle izlemenizi tavsiye edrim süper bir tim burton filmi...
    caysenurmu
    caysenurmu

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    müziği,oyuncuları,sahneleri,kostümleri,makyajları kısacası film aşırı güzel.herkezin izlemesini tavsiye ederim.zaten johnny deppin oynadığı film güzel olmazda ne olur?
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    johnny depp i 1990 yılında şarkı söylerken görmüştüm ve aradan 18 yıl geçti ve bu adama enden yaşlanmaz neden karizması yok olmaz neden hep becerikli neden hep iyi oyuncu :) sinema tarihndeki favori aktörüm johnny depp bu filmde de onu johnny yapan adamla birlikte ve resmen birlikte olduğu projelerde vefa borcunu sonuna kadar ödüyor ve hakkını veriyor. filmin havası kurgusu finali çok iyi olmuş herkese tavsiye ederim izlemeleri için. 10/8
    kapici125
    kapici125

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar film gerçekten iyi bir filmdi yani deep ve burton zaten birlikte çalıştıkları ilk projede değil (Charlie and the Chocolate Factory,Corpse Bride,Sleepy Hollow...) bence çok çok iyi 10/9 hele o şehrin karanlık atmosferi çok iyiydi şiddetle tavsiye ederim yani.Tim dayı ellerine Johny amca sesine sağlık :D