Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
    4,2
    1926 Puanlama
    Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?

cougarcop
    cougarcop

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmin puanı benim beğenime göre fazla yüksek açıkçası.sanırım bana göre değil. oysa ki tim burton ve jhonny deep in her filmine bayılırım.ama beni pek tatmin etmedi. yönetmen ve deepin hatırına 7/10
    gs-cakar
    gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Güzel bir film senaryoyu güzel kurmuşlar.
    deadpirate
    deadpirate

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    müzikal johnny depp e çok yakışmış.. güzel bi filmdi ben beğendim. 10/9
    Spike
    Spike

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kesinlikle müzikal film sevenlerin izlemesi gereken bir film. Hem müzikal hem de gerilim filmi olan az film vardır heralde. Hem filmin senaryo oyunucu ve yönetmen kısmı da güzel olmuş.İzlemeyenler kesin izlemeli!
    zgrklc
    zgrklc

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    cengran virgüllü puan dıye bısey yok :)) puan veren sayısını toplam puana boldugunde vırgullu cıkar :)) sozelcısın sen
    cengran
    cengran

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ben bu film için bu virgüllü puan veren hassas arkadaşları anlayamadım.
    8,3
    9,5
    bi filmin puanı ya sekizdir ya dokuzdur ya ondur.bi çok kişinin ortalamalarından virgüllü bi puan ortaya çıkar.siz bu puanları nasıl bir hassas ölçü aletiyle verdiniz açıklayın da biz aydınlanalım arkadaşlar...
    alias-66
    alias-66

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelime:Olağanüstü.
    f-orhan
    f-orhan

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmin bulunmuş olduğu segmenti eleştiriyoruz.Müzikal filmlerinden hoşlananlar sevebilir ancak film kesinlikle gerilim tarzı değil.Ayrıca herkez sanata ilgi duymak zorunda da değil.Kimsenin sanata ilgi duymamasını eleştiremezsiniz.
    Chev
    Chev

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Film akıcı ve Johnny Depp her zamanki gibi 'büyüleyici' .. Bir müzikal filmin kendini bana bu kadar beğendireceği aklıma gelmezdi..9/10
    Ilknur K
    Ilknur K

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Film gerilim-müzikal gibi. ancak belliki bizim ülkemizde insanlar müzikalden hiç anlamıyor. nasıl bu filme kötü dersiniz. fim baştan sona sanat. 10/9,5
    cudiferat
    cudiferat

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bildiğimiz Tim Burton görsel şöleni, Soundtrack albümü aldırtan müzikler, kısmen şaşırtıcı bir son.
    Aksiyon, Macera vs. olarak tabii ki çok bişey beklemeyin ama belirttiğim gibi görsel olarak yer tasvirlerinden tutun da, makyajlara, kostümlere kadar ne kadar özenildiği belli.

Ben macera meraklısıyım attraksiyon isterim derseniz izlemeyebilirsiniz ama göze ve kulağa hitap eden filmlerden hoşlanıyorsanız bence Burton un en güzel filmi.
    Bu arada Depp ve Carter ın uyumu ve performansı gerçekten söze gerek bırakmıyor...
    Müzikler hala kulağımda, Johannnaaa... :)
    8,3/10
    shagrath-2
    shagrath-2

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    net bi şekilde bilinsin ki bu filme verilen puan johnny deepe verilen puandır. filmin gerçek puanı kanımca 4ü geçmemelidir o kadar kesin konuşuyorum.
    skouss54
    skouss54

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    güzel fılm...
    m-ozdemir89
    m-ozdemir89

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Johnny Depp dünyanın en iyi oyuncusu. Oynadığı film nasıl kötü olur.
    ww4321
    ww4321

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar valla ne yazacağımı şaşırdım bu film bu puanı nasıl topladı hayretler içerisindeyim. verdiğiniz puanlara inanamıyorum. size soruyorum filmemi yoksa johnny deppemi puan verdiniz . bu sorunun cevabı eminim johnny deppdir filmleri değerlendirirken lütfen objektif olmaya çalışın abarmayalım çünkü site arşivinden filmlerin puan durumuna bakarak film satın alan arkadaşların beklentilerini yükseltmeyin