Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
    4,2
    1926 Puanlama
    Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?

berkqwer
    berkqwer

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Johnny Depp bu filminde altından kalkmış,her rolde oynayabilceni bir kez daha gösterdi.Sıkılmayacağınız bir müzikal.
    bskbskbsk
    bskbskbsk

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Ben bunu korku filmi olarak almıştım, ondan baya sinir olmuştum:) Korku olarak düşünmeyin alakası yok zaten ama müzikal olarak güzel :)
    nafut19
    nafut19

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Harika ve sürükleyici bir konu izlenmeli.
    cherie2389
    cherie2389

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    johhny deep her role yakışıyor.. özellikle tim burtonun uygun gördüklerine.. çok beğendim..izlenmeli
    erkin311
    erkin311

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle muhteşemtim burtonun benimsediği müziksel anlatım biçimini sewenler için kaçırılmaması gereken bi film 9/10
    nskmourinho
    nskmourinho

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Makyajlar,oyunculuk,senaryo hepsi gerçekten muhteşem olmuş.Tim burton un usta elinden nefis bir seyirlik
    hiong-nu
    hiong-nu

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Nasıl olmusta sınavlarım bu fılmı sınemada ızlememe engel olmus dıye kafamı duvarlara vurdugum...ama 13 ınchlık bır alandan bıle benı buyulemıs bı basyapıt,bı saheser...
    jQsmin
    jQsmin

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    10/10 değil ama güzel film.. izlediğim ilk müzikaldi ve çok hoştu müzikler, johnny depp çok iyi oynamış bir filmde değil de tiyatro sahnesinde oynuyor gibiydi.. genel olarak süper harika müthiş diyemem, iyi güzel diyebilirim..
    eseses22
    eseses22

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    müzikler, oyunculuk ,görüntü,kostüm ,makyaj,mekanlar,oyuncular her şey çok iyiydi.müzikal sevenler kaçırmasın.
    -alp-
    -alp-

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Bir Johnny Depp ve Tim Burton şahaseri daha. 10/10
    baharat-92
    baharat-92

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Johhny depp ve Helena nın oyunculuğuna diecek bişiy yok müzikler son derece güzel konusu da ilgnç sonu biraz sinir bozucu ama olsun izlerken eğlenebileceğiniz ancak korku filmi adı altında yapılmış bi filmdi.
    bozoko007
    bozoko007

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Sürekli aynı şarkıları dinlemekten sıkıldık.Sürekli aynı sahneler usturayla baydım..10 6 ama finali için 7/10
    hellboy5590
    hellboy5590

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten müthiş bir filmdi johnny depp bu ödülü haketmiş...
    raffine06
    raffine06

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri filmin müzikal havada olması çok hoş olmuş 10/9 kesinlikle izleyin..
    Doğukan K.
    Doğukan K.

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Film izlenmesi gereken bir film değil ama benım favorim.en başta helana bonham carter var filmde fight clupta marla krakteri ile harikalar estirmişti ogündür onunda hayranıyım sayılır.ayrıca filmin müzikleri gerçekten çok iyi insanın dinledikçe dinleyesi geliyo ve resmen özlüyorum müizkleri buda filmi devamlı izlememi sağlıyo.Müzikal bende pek sevmem genellikle aşk işleniyo temasına ama bu farklı herşey o sözlerde gizli